Forum › Bemowo
# joker 03.10.2020 19:48 |
|
"...z mleka czarnych bawolic..." oj to jawna dyskryminacja rasowa.
|
# Winicjusz 05.10.2020 19:57 |
|
OK, "stolicę pączków i lodów" już mamy na Bemowie(z tym, że obie bliskie stolycy a nie stolicy, grunt to wyobrażenie o sobie), curiosum - pistacjowe tylko w weekendy; wydarzenie na miarę kraju, po prostu stan umysłu.
A pizzeria - spróbujemy, zobaczymy i powiemy. Już wiele lokali z klimatycznymi opisami okazały się, że właściciele słyszeli, że dzwonią ale nie wiedzieli w którym kościele. Życzę sobie i wszystkim aby Salsiccia okazała się prawdziwą pizzerią. Gemelli też była wspaniała, nie do pobicia ale jak pizzer poszedł sobie na lepsze uposażenie, to już niestety tylko nazwa, na talerzu atrapa. |
# Barbarka 02.12.2020 12:37 |
|
Spróbujcie pizzy i włoskiego jedzenia w Semoli https://www.semola.pl Oryginalna włoska kuchnia i włoskie produkty.
|
# Christopher 09.12.2020 23:27 |
|
# Barbarka - poczytaj sobie o semoli:
Aleksandra Olszewska-Zwierzchowska 15 opinii 2 miesiące temu Najgorsza pizza jaką do tej pory jadłam. Ciasto było bardzo twarde. Zero przyjemności z jedzenia. Wspomnę, że zamówiliśmy dwie i obie były twarde. Chciałam spróbować pizzy z nowego lokalu. No i spróbowałam, nigdy więcej. |
# elomarcelo 21.12.2020 19:13 |
|
Jak dla mnie to najlepsza pizza jest serwowana w Nonsolo. W lokalu nie byłem no bo pandemia, ale można ogarnąć dowóz przez roomservice. Sos z pomidorów pelati nie żadne koncentraty z kartonu, mozzarella bufala, przypieczona w punkt czyli nie za twarda, nie gumowata.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.