Forum › Bemowo
# grey_goose 20.09.2018 12:56 |
|
A ja mam jeszcze jedno miejsce godne uwagi!
Polecam bardzo przytulną kawiarnię BemoCafe na ulicy Bolkowskiej, tuż za Lidlem przy Ratuszu Bemowo, obok kościoła. Bardzo pyszna kawa i smaczna szarlotka. Uwielbiam ten zestaw:) |
# miłypan 20.09.2018 13:59 |
|
BemoCafe - bardzo przyjemna miejscówka, a piwko mają dobre i oryginalne :)
|
# Panjanek 20.09.2018 16:07 |
|
BemoCafe rządzi!
|
# Monika Jelonki Płd. 20.09.2018 21:15 |
|
Nikt nie wspomniał o Czeskich Kuflach na Okrętowej na Jelonkach Pd. Klimatyczne miejsce z ogródkiem, leżakami, burgerami i czeskim piwem!
|
# Mysia 20.09.2018 23:02 |
|
A Inferno? Jest kawa, jest dobre piwo i przystępne ceny :)
|
# agustin2 21.09.2018 09:10 |
|
a ja polecam lidla i kaufland na słojowych polach chrzanowa
|
# bw1 21.09.2018 13:51 |
|
Pizzeria Tapizzeria na Kaliskiego 15, tylko mają za mało stolików, trzeba czasem zaczekać, ale pizze i dania obiadowe mają tam znakomite. Kawa też jest. Kiedyś natomiast było fajne miejsce na lotnisku pod wieżą, ale właściciel wolał organizować tam tylko wesela, więc zaczął w tygodniu zamykać, klientów indywidualnych miał w poważaniu no i interes upadł...
|
# Piwofan 26.09.2018 12:22 |
|
A Piwodawca na Połczyńskiej? Podobnego miejsca ze świecą szukać w dzielnicy.
|
# waktaXE 26.09.2018 15:23 |
|
piwodawca ? żartujesz chyba!!! obleśny typ za barem, wiecznie zły, piwa drogie strasznie
ogólnie nie polecam |
# janek54 19.11.2018 14:22 |
|
A jeśli będziecie kiedyś za Warszawą, warto odwiedzić przytulne, kameralne miejsce http://www.tortyprawdziwe.pl/ w Nowym Dworze Mazowieckim. Moim skromnym zdaniem nawet te większe lokale z większych miast nie mogą się z nim równać.
|
# Staszek 27.08.2019 18:21 |
|
Hej. No właśnie ja teraz szukam jakiejś kawiarni w stolicy, bo niedawno się przeprowadziłem. Z tego co widzę przeglądając stare https://etnocafe.pl/kawiarnie/wroclaw to jedna z nich jest też w Warszawie i chyba od niej zacznę 'próbowanie'. A Wy co byście polecali? nikoniecznie na bemowie :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.