REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Dobry fryzjer z Warszawy z centrum

# Malwinkaa

18.06.2018 16:57

Hej, Szukam dobrego fryzjera w Warszawie, najlepiej stylista co zna się na koloryzacji, ktoś polecił mi http://patrykzawadzki.com , jeszcze u niego nie byłam, zastanawiam się czy są jeszcze jacyś lepsi w pobliżu.

# kasiaczek32

25.06.2018 12:36

Wiele salonów fryzjerskich już przerabiałam i zawsze był jakiś niedosyt, jeśli koloryzacje były na plus , to z kolei strzyżenie pozostawiało wiele do życzenia. Znaleźć http://patrykzawadzki.com to trudne zadanie , ale jest kilku najlepszych fryzjerów z polecenia , których można szczerze polecić do kontaktu. Mam dwóch zaufanych - jeden na Śródmieściu w Studio Effect a drugi na Tarchominie.

# JaworekM

29.01.2019 14:42

Ja chodzę do Akademii Perfect Hair przy Świętokrzyskiej, obsługa jest bardzo miła i zawsze chętnie doradzą i robią świetnie strzyżenie i koloryzację, ja chodziłam do różnych stylistów i każdy wiedział co robi i miał coś ciekawego do zaproponowania.

REKLAMA

# marlena

29.04.2019 18:45

Ja chodzę do pani Danusi z Magii Blondu, jest najlepsza. Oczywiście nie robią tylko blondów, ale to jest taka ich specjalność. Ja rozjaśniłam moje włosy z brązu na blond i wyszło to naprawdę pięknie.

# Justyna

05.06.2020 23:19

Ja nie dawno trafiłam do Natalii Kołodziejczyk z Lwowskiej,uratowala moje włosy po moim eksperymencie w trakcie kwarantanny. Mam ładniejszy blond niż kiedykolwiek. Profesjonalna i zna się na robocie,na moim przykladzie zwłaszcza. Polecam kobieta ma to czego brakowało poprzednim moim fryzjerom.
Pozdrawiam
Justyna

# robusta

09.10.2020 14:43

#marlena napisał(a) 29.04.2019 18:45
Ja chodzę do pani Danusi z Magii Blondu, jest najlepsza. Oczywiście nie robią tylko blondów, ale to jest taka ich specjalność. Ja rozjaśniłam moje włosy z brązu na blond i wyszło to naprawdę pięknie.
Magia otworzyła teraz drugi salon na Sarmackiej i mają tam więcej usług, bo są i paznokcie i brwi i rzęsy :) jesem umówiona za kilka dni na włosy i brwi

REKLAMA

# kokalka

31.10.2020 21:41

Na Alei Jana Pawła II jest MO's Beauty Academy. Zgoogluj sobie. Szczerze mogę Ci ich polecić. Fryzjerów mają rewelacyjnych i uwierz mi że nie wypuszczą się z salonu dopóki nie będa mieli pewności, że wszystko jest na tip top :)

# Mirekkkkk

28.12.2020 15:24

Dobry fryzjer jest tutaj facebook.com/kondziobarber. Od dłuższego czasu chodzę do niego i jestem zadowolony. Ma chłopak odpowiednie podejście i potrafi dobrze ostrzyc.

# erty6745

07.04.2021 11:01

Polecam salon www.mlsalon.pl

REKLAMA

# Jolka36

28.05.2021 08:20

Ostatnio jeśli chodzi o mnie to bywam dość często na strzyżeniu w salonie Nika na osiedlu KABEL w Ożarowie (nika-barber-shop.business.site/). Bardzo przyjemna atmosfera, ogólnie salon i dla kobiet, również jakieś propozycje jeśli chodzi o paznokcie więc ta oferta ogólnie można powiedzieć, że kompleksowa.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl