REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Dlaczego zawyły syreny ?

# Paweł

01.04.2005 14:56

Dlaczego zawyły syreny ? jest godzina 14.55 i w tej chwili wyją syreny ? czy słyszycie ? dlaczego ?

Rudolf

01.04.2005 18:09

U mnie na Tarchominie nic nie wyło?? Raczej bym słyszał, jakby coś wyło, bo nietrudno nie usłyszeć takiego wycia.

# tomaszkiewicz

01.04.2005 19:01

prawdopodobnie trening przed...............

REKLAMA

# M.

01.04.2005 19:06

trochę się kolega Rudolf zamotał, ale co tam, standardzik..:P

# Paweł

01.04.2005 21:02

To właśnie na Tarchominie wyło.

# mieszkanka z Picassa

02.04.2005 00:52

Byłam akurat z dzieckiem na spacerze miedzy blokali na Picassa i wyły. Miałam wrażenie jakby była umieszczona na bloku. Moze jakaś próba ich sprawności?

REKLAMA

# M.

02.04.2005 14:21

Mieszkankoo z Picassa, ja również jestem z Picassa ( nie byłem na Tarchominie o 14:55) i wiem, że na bloku nr 3, PICASSA 3 jest syrena dla okolicy.....a dlaczego wyli to nie wiem.......

# wyjec pospolity

03.04.2005 12:36

Wyli do księżyca

# Maxu

04.04.2005 18:28

A ja wiem :D Byłem właśnie na kursie na karte motorowerową i nam Pan policjant powiedział że to był alarm przeciwpożarowy, bo ktoś sobie jaja zrobił (ale co dokładnie to nie mam pojęcia). A te syreny to i tak są góno warte za przeproszeniem, bo np. na świderskiej i pancera ledwo co słychać. Na Picassa żeczywiście jest syrena (nawet ją widać, taki kołek na dachu zielonego bloku), jest też na Strumykowej na gimnazjum i jest też na Antalla.
A tak prawde mówiąc to te syreny powinno się jakoś kontrolować gdzie słychać a gdzie nie, bo u mnie w STUDNIO na Świderskiej było ciho jak nigdy jedynie jakieś brzęczenie lekkie.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy