Forum › Białołęka
Dlaczego zawyły syreny ?
# Paweł 01.04.2005 14:56 |
|
Dlaczego zawyły syreny ? jest godzina 14.55 i w tej chwili wyją syreny ? czy słyszycie ? dlaczego ?
|
Rudolf 01.04.2005 18:09 |
|
U mnie na Tarchominie nic nie wyło?? Raczej bym słyszał, jakby coś wyło, bo nietrudno nie usłyszeć takiego wycia.
|
# tomaszkiewicz 01.04.2005 19:01 |
|
prawdopodobnie trening przed...............
|
# M. 01.04.2005 19:06 |
|
trochę się kolega Rudolf zamotał, ale co tam, standardzik..:P
|
# Paweł 01.04.2005 21:02 |
|
To właśnie na Tarchominie wyło.
|
# mieszkanka z Picassa 02.04.2005 00:52 |
|
Byłam akurat z dzieckiem na spacerze miedzy blokali na Picassa i wyły. Miałam wrażenie jakby była umieszczona na bloku. Moze jakaś próba ich sprawności?
|
# M. 02.04.2005 14:21 |
|
Mieszkankoo z Picassa, ja również jestem z Picassa ( nie byłem na Tarchominie o 14:55) i wiem, że na bloku nr 3, PICASSA 3 jest syrena dla okolicy.....a dlaczego wyli to nie wiem.......
|
# wyjec pospolity 03.04.2005 12:36 |
|
Wyli do księżyca
|
# Maxu 04.04.2005 18:28 |
|
A ja wiem :D Byłem właśnie na kursie na karte motorowerową i nam Pan policjant powiedział że to był alarm przeciwpożarowy, bo ktoś sobie jaja zrobił (ale co dokładnie to nie mam pojęcia). A te syreny to i tak są góno warte za przeproszeniem, bo np. na świderskiej i pancera ledwo co słychać. Na Picassa żeczywiście jest syrena (nawet ją widać, taki kołek na dachu zielonego bloku), jest też na Strumykowej na gimnazjum i jest też na Antalla.
A tak prawde mówiąc to te syreny powinno się jakoś kontrolować gdzie słychać a gdzie nie, bo u mnie w STUDNIO na Świderskiej było ciho jak nigdy jedynie jakieś brzęczenie lekkie. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.