REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Lukasz32111da

27.08.2018 11:48

Proszę zwrócić uwagę, że parę lat temu w okolicy pętli na starym Bemowie można było robić ogniska oraz grilować. Specjalna strefa została zamknięta parę lat temu i taki właśnie jest efekt.
ps.
Jestem po drugie stronie barykady i nie znam nikogo kto tego nie lubi grillować więc też mogę wyssać z palca argument, że jestem w większości i czemu mam mieć ograniczone prawo?

# Joanna

27.08.2018 12:09

A co to Pani przeszkadza?Park jest duży i dla każdego znajdzie się miejsce.Może pani przejść na drugą stronę parku tam gdzie nie grillują.A grillujący osoby żeby po sobie sprzątały.Dzięki temu,że ludzie grillują,odpoczywają,dzieci bawią się i są występy park "żyje".Fajnie trż ,że jest bar gdzie można coś zjeść i napić się Czy budki z lodami i goframi.Szkods,że nie ma takiech fontan na poziomie chodnika,w których mogłyby dzieci biegać lub bramek,gdzie w upalne dni można się ochłodzić.A pani życzę więcej wyrozumiałości dla innych.

# Wincenty84

27.08.2018 13:59

Popatrz tylko na te ryje, same słoje z chrzanowa. Bydło dopiero co po polu boso biegało. Zamknąć park dla chrzanowskich słoi

REKLAMA

# Koli

27.08.2018 14:47

Uważam, że grillowanie nie jest złe, a pak jest dla każdego i każdy tu znajdzie swoje miejsce . Współczuję tylko tej osobie, jej nudnego życia. Inni mają rodziny, znajomych i mają z kim spędzać czas przy grillu. Nie wszyscy są zgryzliwi, samotni, obrażenia na wszystko i narzekają na wszystko. Życzę wiele radości i umiejętności cieszenia się z każdej chwili życia.

# lideksynubeka

27.08.2018 15:36

Kurde,to gdzie mam grilować? nie wqrwją rowerzyści,bo nie zważają na nic. Ich wolność to koniec mojej wolności w łażeniu chodnikami. Zlikwidować rowery....? Rozumowaniem czytelnika,autora listu o grilowaniu

# lideksynubeka

27.08.2018 15:37

errata;" Mnie wqrwją rowierzyści"

REKLAMA

# Małe piwo

27.08.2018 19:09

"Może się jakoś dogadamy przy okrągłym stole?". - A nie lepiej dogadać się przy okrągłym grillu?

# Sterniczka!

27.08.2018 19:52

Hehe brzydki zapach grillowanej kiełbaski? Chyba pisał to jakiś wegeterrorysta :). Super, że ludzie się spotykają, bawią, uśmiechają ... od tego jest takie miejsce jak park. Zawsze znajdą się osoby nie lubiace psów, muzyki, śmiejących się dzieci i owszem tutaj rada co do wyprowadzenia się na wieś jest jak najbardziej trafna. Na starówce w zimie organizowane są jarmarki... zapach pieczonych kiełbasek, pierogów, grzanego wina roznosi się wszędzie i jakoś jest to tolerowane:)- także argument z Zamkiem Królewskim to głupota.

# DoWincenty

27.08.2018 19:54

Do Wincenty84 Ty Stulejko:), ostatnio na spotkaniu z Twoim prawnym opiekunem ustalone było, że masz regularnie zażywać leki podnoszące Twoja samoocenę. Widzę, że czopki na ból du*y nie pomogły :). Nie ma dla Ciebie ratunku, jad Ci się sączy z tej przygłupiej mordki i musisz nim pluć.
Od dziś mianuje Cię "Stulejką"!!!

REKLAMA

# Stulejka

27.08.2018 20:42

Hahaha, ubodło słoja

# Małe piwo

29.08.2018 10:14

Rada aby wyprowadzić się na wieś też nie będzie dla wielu przydatna - zaraz znajdą się tacy, którym będzie przeszkadzał obornik, traktory i kombajny zbożowe.

# XXX

29.08.2018 15:20

#Koli napisał(a) 27.08.2018 14:47
Uważam, że grillowanie nie jest złe, a pak jest dla każdego i każdy tu znajdzie swoje miejsce . Współczuję tylko tej osobie, jej nudnego życia. Inni mają rodziny, znajomych i mają z kim spędzać czas przy grillu. Nie wszyscy są zgryzliwi, samotni, obrażenia na wszystko i narzekają na wszystko. Życzę wiele radości i umiejętności cieszenia się z każdej chwili życia.
A może to Ty masz nudne życie bucu, skoro taką wartością dla Ciebie i Twej rodziny jest grillowanie w parku? Nie narzekaj tylko znajdź sobie lepsze rozrywki, a jak Cię nie stać, to podwiń rękawy i zarób trochę więcej kasy.

REKLAMA

# Jaba

09.09.2018 16:20

Niech sobie grilują w parku jeśli robią to umiejętnie. Niektórzy tylko uważają żeby wlać 1L podpałki i już można jeść kiełbaske z grilla, a potem podają to jeszcze swoim dzieciom. To czy ktoś rozpala grila za pomocą pozbieranych dookoła gałązek czy leje chamsko podpałkę czuć w okolicy 30m. Jeśli wkładamy nawet podpałkę w postaci drewnianej kostki po rozpaleniu wyjmujmy ją gwarantuję to lepszy smak i zapach potraw.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe