Forum › Bemowo
# Lukasz32111da 27.08.2018 11:48 |
|
Proszę zwrócić uwagę, że parę lat temu w okolicy pętli na starym Bemowie można było robić ogniska oraz grilować. Specjalna strefa została zamknięta parę lat temu i taki właśnie jest efekt.
ps. Jestem po drugie stronie barykady i nie znam nikogo kto tego nie lubi grillować więc też mogę wyssać z palca argument, że jestem w większości i czemu mam mieć ograniczone prawo? |
# Joanna 27.08.2018 12:09 |
|
A co to Pani przeszkadza?Park jest duży i dla każdego znajdzie się miejsce.Może pani przejść na drugą stronę parku tam gdzie nie grillują.A grillujący osoby żeby po sobie sprzątały.Dzięki temu,że ludzie grillują,odpoczywają,dzieci bawią się i są występy park "żyje".Fajnie trż ,że jest bar gdzie można coś zjeść i napić się Czy budki z lodami i goframi.Szkods,że nie ma takiech fontan na poziomie chodnika,w których mogłyby dzieci biegać lub bramek,gdzie w upalne dni można się ochłodzić.A pani życzę więcej wyrozumiałości dla innych.
|
# Wincenty84 27.08.2018 13:59 |
|
Popatrz tylko na te ryje, same słoje z chrzanowa. Bydło dopiero co po polu boso biegało. Zamknąć park dla chrzanowskich słoi
|
# Koli 27.08.2018 14:47 |
|
Uważam, że grillowanie nie jest złe, a pak jest dla każdego i każdy tu znajdzie swoje miejsce . Współczuję tylko tej osobie, jej nudnego życia. Inni mają rodziny, znajomych i mają z kim spędzać czas przy grillu. Nie wszyscy są zgryzliwi, samotni, obrażenia na wszystko i narzekają na wszystko. Życzę wiele radości i umiejętności cieszenia się z każdej chwili życia.
|
# lideksynubeka 27.08.2018 15:36 |
|
Kurde,to gdzie mam grilować? nie wqrwją rowerzyści,bo nie zważają na nic. Ich wolność to koniec mojej wolności w łażeniu chodnikami. Zlikwidować rowery....? Rozumowaniem czytelnika,autora listu o grilowaniu
|
# lideksynubeka 27.08.2018 15:37 |
|
errata;" Mnie wqrwją rowierzyści"
|
# Małe piwo 27.08.2018 19:09 |
|
"Może się jakoś dogadamy przy okrągłym stole?". - A nie lepiej dogadać się przy okrągłym grillu?
|
# Sterniczka! 27.08.2018 19:52 |
|
Hehe brzydki zapach grillowanej kiełbaski? Chyba pisał to jakiś wegeterrorysta :). Super, że ludzie się spotykają, bawią, uśmiechają ... od tego jest takie miejsce jak park. Zawsze znajdą się osoby nie lubiace psów, muzyki, śmiejących się dzieci i owszem tutaj rada co do wyprowadzenia się na wieś jest jak najbardziej trafna. Na starówce w zimie organizowane są jarmarki... zapach pieczonych kiełbasek, pierogów, grzanego wina roznosi się wszędzie i jakoś jest to tolerowane:)- także argument z Zamkiem Królewskim to głupota.
|
# DoWincenty 27.08.2018 19:54 |
|
Do Wincenty84 Ty Stulejko:), ostatnio na spotkaniu z Twoim prawnym opiekunem ustalone było, że masz regularnie zażywać leki podnoszące Twoja samoocenę. Widzę, że czopki na ból du*y nie pomogły :). Nie ma dla Ciebie ratunku, jad Ci się sączy z tej przygłupiej mordki i musisz nim pluć.
Od dziś mianuje Cię "Stulejką"!!! |
# Stulejka 27.08.2018 20:42 |
|
Hahaha, ubodło słoja
|
# Małe piwo 29.08.2018 10:14 |
|
Rada aby wyprowadzić się na wieś też nie będzie dla wielu przydatna - zaraz znajdą się tacy, którym będzie przeszkadzał obornik, traktory i kombajny zbożowe.
|
# XXX 29.08.2018 15:20 |
|
#Koli napisał(a) 27.08.2018 14:47 A może to Ty masz nudne życie bucu, skoro taką wartością dla Ciebie i Twej rodziny jest grillowanie w parku? Nie narzekaj tylko znajdź sobie lepsze rozrywki, a jak Cię nie stać, to podwiń rękawy i zarób trochę więcej kasy.Uważam, że grillowanie nie jest złe, a pak jest dla każdego i każdy tu znajdzie swoje miejsce . Współczuję tylko tej osobie, jej nudnego życia. Inni mają rodziny, znajomych i mają z kim spędzać czas przy grillu. Nie wszyscy są zgryzliwi, samotni, obrażenia na wszystko i narzekają na wszystko. Życzę wiele radości i umiejętności cieszenia się z każdej chwili życia. |
# Jaba 09.09.2018 16:20 |
|
Niech sobie grilują w parku jeśli robią to umiejętnie. Niektórzy tylko uważają żeby wlać 1L podpałki i już można jeść kiełbaske z grilla, a potem podają to jeszcze swoim dzieciom. To czy ktoś rozpala grila za pomocą pozbieranych dookoła gałązek czy leje chamsko podpałkę czuć w okolicy 30m. Jeśli wkładamy nawet podpałkę w postaci drewnianej kostki po rozpaleniu wyjmujmy ją gwarantuję to lepszy smak i zapach potraw.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.