REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# gość

14.10.2014 20:26

Półtora kilometra od centrum a wygląda jak zaniedbane przedmieście.Niestety idą zmiany i ktoś chce na tym zarobić.Większe firmy w tamtej okolicy padły.Takie mamy czasy kiedyś zabierali teraz oddają a czyjaś krzywda,,,kogo to teraz obchodzi.

# oburzy

15.10.2014 13:06

dlaczego ten Pan ma płacić za rozbiórkę? niech żyd płac

# Taltos2

15.10.2014 15:06

Za rozbiórkę płaci ten, który obiekt wybudował i przez lata na nim zarabiał. Przypominam, ze p. Wiesław ten teren TYLKO dzierżawił, więc musiał liczyć się z faktem, że kiedyś go będzie musiał opuścić. I akurat zwrot nie ma tu nic do rzeczy, gdyby teren należał cały czas do miasta, też po wygaśnięciu umowy dzierżawy p. Wiesław byłby zobowiązany zwrócić go w stanie pierwotnym...

REKLAMA

# eRDe

17.10.2014 19:21

Co by nie mówić to szkoda warsztatów z Szarych Szeregów. Może nie wyglądają jak z obrazka, ale w większości jest tam porządne rzemiosło.

# emka

18.10.2014 22:04

Jak Żydki chcą ziemi w Polsce to niech dadzą w zamian ziemie w Izraelu! Wara od Polskiej ziemi. Gdzie ja żyję?! Żeby Polak Polaka kopał, bo Żyd tak chce... Wstyd!

# strefakomputerow

20.10.2014 21:22

#eRDe - porządne rzemiosło? Stary, przejechałem się na obu warsztatach jak tam byłem. Omijać z daleka lakiernika Omieciński K. - naciągacz i na mechanika ADCAR - wymiana tarcz i klocków konieczna - inny warsztat powiedział że mnie naciągali, przejechałem jeszcze 30 tys. Pozdrawiam. PS: Powinni tam nakręcić kolejny odcinek "Będzie Pan zadowolony". A co do artykułu: Przykre, ale to Polska właśnie. Prawo nie jest za człowiekiem. Liczy się kasa.

REKLAMA

# strefakomputerow

@eRDe - porządne rzemiosło? Stary, przejechałem się na obu warsztatach jak tam byłem. Omijać z daleka lakiernika Omieciński K. - naciągacz i na mechanika ADCAR - wymiana tarcz i klocków konieczna - inny warsztat powiedział że mnie naciągali, przejechałem jeszcze 30 tys. Pozdrawiam. PS: Powinni tam nakręcić kolejny odcinek "Będzie Pan zadowolony". A co do artykułu: Przykre, ale to Polska właśnie. Prawo nie jest za człowiekiem. Liczy się kasa.

# strefakomputerow

eRDe - porządne rzemiosło? Stary, przejechałem się na obu warsztatach jak tam byłem. Omijać z daleka lakiernika Omieciński K. - naciągacz i na mechanika ADCAR - wymiana tarcz i klocków konieczna - inny warsztat powiedział że mnie naciągali, przejechałem jeszcze 30 tys. Pozdrawiam. PS: Powinni tam nakręcić kolejny odcinek "Będzie Pan zadowolony". A co do artykułu: Przykre, ale to Polska właśnie. Prawo nie jest za człowiekiem. Liczy się kasa.

# warszawianka

25.10.2014 18:20

No niestety, jest w mieście bardzo wielu ukrytych Żydów i zawsze w każdej sprawie warszawiak przegrywa. Coraz więcej się słyszy, że spadkobiercy sprzedają domy developerom, a oni już nie mają litości. Tak podnoszą czynsze, że trzeba się wyprowadzać.

REKLAMA

# oss

28.08.2015 14:03

znaczy ze mozna Zydowi odebrac a Polakowi dac w prezencie to za co Zyd kiedys zaplacil ?? Problem w tym ze ten Zyd to byl tak samo Polak jak Polakiem jest ten dzielny , polski rzemieslnik . Pan Wieslaw zlekcewazyl totalnie fakt uzytkowania terenu , ktory zostal komus skonfiskowany . Innymi slowy Pan Wieslaw oraz paru innych dyskutantow tutaj domagaja sie krzywdzenia juz pokrzywdzonych .

# Patriota

21.12.2015 16:54

Gmina,mieszkańców "Perły Woli"też chce wyd...ć!!!Co mamy robić,skoro dostaliśmy od gminy mieszkanie 30lat temu,a teraz oddali nas "spadkobiercom" i mają wszystkich lokatorów w d..?Czy urząd nie powinien nam pomóc?
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA