REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

DEBILIZM nocną porą na Książkowej 7B

# Rysio.Ochucki

09.07.2005 11:35

Czy można zostawić psa na balkonie w słońcu i bez wody? Otóż można. Dzisiaj piękniutki dzień, a właściciele oczywiście wyjechali (pewnie nad wodę) a "piesek" siedzi i wyje niczym kojot do księżyca. Tak konkretnie to wył, bo z sił opadł o 8 rano (a zawodził od w pół do szóstej). Teraz po południu przynajmniej będzie miał cienia trochę.
Ale gdzieś pół godziny temu przyjechali "rangersi miejscy" (a jako że to parter to z tym psem można coś było zrobić), ale pewnie EKO PETROL zapetrolił ostro po piątkowym dyżurze i przysłali tylko zwykłych "rangersów" (znaczy strażników wiejskich bez lassa i innych pierdół haha)
I co? I nic... Notatka do dzielnicowego pitu litu, srutu tutu... A piesek siedzi dalej. Tylko co jeśli właściciele wyjechali na weekend? Po kolejnym dniu piesek będzie się nadawał już tylko chyba do kuchni koreańskiej
GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC!

# szuszi

09.07.2005 21:46

będzie HOT DOG albo kabanos

# kinio

10.07.2005 01:26

Psiarze to w ogóle ludzie totalnie zakręceni to na całym świecie. Wiem cos o tym, bo mieszkam w sąsiedztwie takich.

REKLAMA

# Piotr2

13.07.2005 14:02

Podobno psiarze zajadają psie gówno jak im się zróci uwagę żeby pieska nie wyprowadzali na trawnik osiedlowy czy miejski.
Zajadają żeby pokazać ,że to gówno jest ekologiczne. A ja słyszałem ,że od psiego gówna można nabawić się nieciekawych chorób.
Pozdrawiam z zasikanej psim moczem klatki schodowej i meiszkania na Książkowej. O zasikanych przez żadko wyprowadzane psy windach na moim osiedlu nie wspomnę. Jeden totalny smród. Dobrze sięczuą jedynie właściciele czworonogów.
Jestem za nałożeniem na psiarzy podatku specjalnego 500 zł/ rok od każdego kundla i innego psa w Warszawie.
Zobaczycie ,że zaraz połowa wyrzyci te kochane pieski do Wisły.

# hau hau

13.07.2005 14:12

@Piotr2,
Starałem się zrozumieć Twoją wypowiedź, ale za dużo w niej literówek i błędów ortograficznych i zrezygnowałem.
Ludzie to jednak straszni analfabeci.

# triggger

24.07.2005 23:23

Podatek to się powinno nakładać na debili którzy zamiast coś zrobić założą sobie internet i piszą powalone anonse w nadzieji, że ich ktoś zrozumie.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA