Forum › Bielany
# Vlepka 08.12.2014 13:14 |
|
"na osiedlach Ruda i Potok jest wyraźnie ciszej.". Bzdura, ciszej jest tylko od strony Rudy, bo od strony Potoku nie ma jeszcze tunelu, a ten co jest po drugiej stronie jest otwarty od południa i raczej wzmacnia istniejący hałas. Ale będzie lepiej... w październiku?
|
# mieszkaniec ruda 10.12.2014 00:35 |
|
Granda i skandal to będzie taka oszczędność że po badaniach będą musieli dobudować tunel do końca za podwójne pieniądze.Jak można było dopuścić do tego żeby tunel który właśnie w tym miejscu gdzie naprawdę jest potrzebny został pominięty.Woła to o pomstę do nieba.Park jest bardziej wyciszony niż budynki xx piętrowe.Mam nadzieję że ktoś za to odpowie.
|
# nierudy 11.12.2014 16:34 |
|
rudy mieszkańcu - od kiedy wiesz że tunel nie dochodzi do wiaduktu? Bo wiadome to było od paru lat i było uwidocznione na mapach. Obudziłeś się chyba z ręką w nocniku.
|
# mieszkaniec ruda 12.12.2014 00:55 |
|
Nigdy nie chciano nam okazać aktualnych map. Rudy nie jestem.I nic do rudych nie mam.Resztę zostawiam bez komentarza.I bardzo serdecznie dziękuję za wyjaśnienie i oświecenie że sprawa jest wiadoma od paru lat.
|
# rudy 13.12.2014 09:56 |
|
za rok będą POprawiać, przy okazji może uda się jakich przetarg wygrać na POprawki?
|
# 160 dB 13.12.2014 10:27 |
|
Nie będzie trzeba wizytowac filharmonii.
Wewnątrz tuneli akustyka jak się patrzy. |
# roztropny 08.10.2015 20:53 |
|
Szkoda,że tunele nie są na szynach można by było je ustawiać w zależności od potrzeb,tak jak dach na Narodowym .
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.