REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

czy polecacie korzystac z iParkomat??

# Andrzej_lat

15.10.2014 10:05

Proszę o merytoryczną ocenę serwisu iParkomat, umożliwiającego zarabianie na własnym miejscu postojowym. Czy faktycznie zarabianie tam jest takie proste, jak oceniają to właściciele portalu?

# maria.es

20.05.2015 11:06

Prostszego chyba nie ma. Według mnie to świetny pomysł na znalezienie sobie miejsca w dogodnym dla nas miejscu. Ja swoje już wynajmuję od jakiegoś czasu i zarabiam naprawdę w prosty sposób :)

# floryddka

11.06.2015 05:33

Pewnie, że proste. Z kolei ja wynajmuje od kogoś miejsce parkingowe przy swojej pracy, nie płacę dużych pieniędzy, i mam spokój święty kiedy jadę do pracy, nie martwię się ile czasu znowu będę musiała szukać parkingu i ile czasu zajmie mi dotarcie do pracy.

REKLAMA

# ada

16.06.2015 09:21

Znalazłam kilka miejsc parkingowym w moim mieście, trzeba będzie dogadać się z właścicielem, to też będę miała parking blisko pracy.

# patriccia

24.06.2015 02:45

Jest to bardzo fajny pomysł, usługa iParkomat to świetne rozwiązanie dla tych, którzy mają duzy problem ze znalezieniem parkingu np. w pobliżu swojego miejsca pracy.

# nicolinna

20.07.2015 01:07

A jak to wszystko wygląda? Czy to dużo kosztuje?

REKLAMA

# mixelka

28.07.2015 21:07

#nicolinna napisał(a) 20.07.2015 01:07
A jak to wszystko wygląda? Czy to dużo kosztuje?
Zajrzyj na stronę iParkomat, wszystko tak jest napisane. Ogólnie usługa jest bardzo fajna, ceny za miejsca są dobre i jest ich dodawanych coraz więcej.

# bobo

29.07.2015 12:03

Za granicą to się przyjęło to i u nas się zaczyna rozrastać, w sumie kto by nie chciał taniego parkingu obok swojej pracy.

# lejda

11.08.2015 21:35

Pewnie, że każdy chce blisko pracy zaparkować w spokoju, dobrze, że ktoś wpadł na taki pomysł i ułatwił ludziom życie ;)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni