Forum › Białołęka
Czy Nowodwory to Warszawa?
# nick 12.01.2006 12:37 |
|
tam nikt nie sypie i odśnieza
|
# cici 12.01.2006 15:27 |
|
Doklanie, chodniki na Nowodworach sa nie odsniezone. Najwiekszy hardcor jest przy petli, to juz przypomina lodowisko... Ciekawe czy gmina nie ma pieniedzy czy o nas moze zapomnieli. W okolicach ratusza chdniki sa czyste, coz Pan burmistrz musi pewnie z okna widziec, ze wszystko jest ok.
|
# wars 12.01.2006 16:08 |
|
won choloto jak sie nie podoba,nie dosc ze sie z calej Polski motloch na Tarchomin sprowadzil to jeszcze jakies pretensje widze mamy.A juz zapomnialo sie jeden z drugim jak to w domu rodzinnym trzeba bylo podworko odsniezyc i droge dojazdowa zeby kawalek swiata ujrzec,a teraz co miastowych rzniemy?
|
# niewars 13.01.2006 14:36 |
|
niedobrze się robi, jak ciągle jedni drugich obrażają, a najgorzej, jak chołota chołoty nie poznaje.
|
# julka 13.01.2006 15:57 |
|
koluniu niewarsie jak dlugo mieszkasz w warszawie dwa dni,dwa miesiace czy moze dwa lata bo trzeba bylo do stolicy uciekac jak sie okazalo ze z jajek i swiniaka juz sie nie da wyzyc
|
# niewars 16.01.2006 15:30 |
|
juluś, kochanie. niewars to bunt przeciwko takim jak ty. nie chcę się z wami utożsamiać. w warszawie mieszkam od urodzenia, ponad 50 lat. i co? przeprosisz mnie teraz? wiem że nie , bo cię na to nie stać. pozdrawiam.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.