REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Czy ktoś korzystał z pomocy firmy odfrankujsie.pl?

# Mateusz RJ

30.10.2020 14:21

Chciałem podpytać, czy ktoś z Forumowiczów korzystał z usług firmy https://odfrankujsie.pl/ ? Namiary na nich dostałem od znajomego, który bardzo ich polecał, natomiast nie zaszkodzi się upewnić i podpytać tutaj. Podobno oferują bezpłatną analizę i ocenę szans na wygraną - mają plus za to. Na stronie również dużo pozytywnych opinii i komentarzy.

# Konecki

07.03.2021 13:43

Korzystamy z usług tej kancelarii i właściwie jesteśmy aktualnie w trakcie prowadzenia sprawy. Potwierdzam, że analiza i ocena szans na wygraną są bezpłatne - to ogromny plus, bo moja znajoma, której sprawę prowadzi inna kancelaria, już za pierwsze spotkanie informacyjne i ocenę szans na wygraną musiała zapłacić odpowiednio grubo. Nie ukrywam, że to nas przekonało ostatecznie, żeby zgłosić się właśnie do https://odfrankujsie.pl/. Teraz tylko już zostaje nam oczekiwanie na dobre rozwiązanie sprawy, ale jestem dobrej myśli, zresztą ocena naszej sytuacji przez prawnika z odfrankujsie jest pozytywna i daje dużo nadziei. Poza tym, słyszałem o kolejnych wygranych procesach z bankami - coś się wreszcie ruszyło w tej kwestii, coś się zmienia na lepsze. Pozdrawiam.

# gosc93

09.06.2021 12:16

ja mogę polecić www.piotrbanczyk.pl

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl