Forum › Białołęka
Cytują nas w Echu
# Duśka 17.05.2003 20:14 |
|
Czytaliście ostatnie Echo? Na przedostatniej stronie są nasze pogaduszki z forum dotyczące matur i dzieci. Duśka
|
# Fanka Michasia 17.05.2003 20:29 |
|
No i Michaś Vladymirowy jest słynny na całą Białołękę
|
# Duśka 17.05.2003 20:44 |
|
Dułączam się do fan klubu Michasia i Vladymirów. Duśka
|
Dorota Vladymirowa 17.05.2003 22:34 |
|
Czuję się trochę onieśmielona sławą mojego syna ;). Teraz już nikt nie uwierzy, że mój mąż pisząc o jego wyczynach nieco podkoloryzował rzeczywistość (choć niewiele, musze przyznać)...
|
# Piotrek z Odkrytej 17.05.2003 23:50 |
|
Mnie też cytują ? Bo ja juz od dawna pisanej wersji echa nie dostaję - nie dociera na Akacje drugie, trzecie i ponoc na czwarte.
Chyba muszę troche porozrabiać jak Michaś, żeby byc sławnym. Chociaż w moim wieku chyba nie wypada wpadać w spazmy z powodu "niemania" kolejnego samochodzika - (a zabawki teraz piękne, oj). |
# martyna 18.05.2003 09:55 |
|
Echo nie dociera też na Książkową. Już to nawet zgłosiłam w redakcji, zapytali o adres i ... cisza. Ale nie dam się spławić, będę o tym pisać.
|
# Vladymir 18.05.2003 23:33 |
|
Nie wiem, dlaczego redakcja "pisanego" Echa wybrała Michasia jako clou programu, czy on jest aż tak wyjątkowy ? To bardzo mu źle wróży na przyszłość, bo u nas ceni się przeciętność, a MIchaś przeciętny nie jest, oj, nie. A ja, uwierzcie mi, niczego nie podkoloryzowałem, opisując zabawy mojego starszego syna, oraz nasze próby zabezpieczenia mieszkania przed jego pomysłami, to wszystko jest prawda, i te szyby plastikowe, i ten sprzędt RTV zamknięty na klucz, i te parawany przed telewizorem, i te meble przykręcone do podłogi, bo taki Michaś jest i już. W przeciwieństwie do mojej żony, która uważa, że to dobry dla niego znak, ja jestem zatroskany o jego przyszłość, bo wiem, jak są nastawieni ludzie na tego typu osobowiści, ciche dzieci, które nie odzywają sią ni razu w ciągu dnia, mają o niebo lepiej w zyciu, niż takie, jak Michaś...
|
# ka$ka 19.05.2003 07:15 |
|
Do mnie na Książkową (Buczynek) dociera. Vladymirowie, czy planujecie jakieś wywiady i autografy?
|
# Dorota od Michasia 19.05.2003 22:41 |
|
Wywiady - owszem, gorzej z autografami, bo Michaś niepisaty.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.