REKLAMA

autoreklama tustolica 1autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0
Forum › Targówek

REKLAMA

totalbud porto zeran 2

# Marian

05.08.2026 15:03

Najważniejsza to strefa odpoczynku na parkingu - ja pier..... co ci ludzie mają we łbach

# Stefan

06.08.2026 08:59

Mieszkający przy stacji Trocka pozdrawiają z zatkanych ulic wypełnionych autami z rejestracjami z podwarszawskich miejscowości. Dziękujemy za zamkniętą ul. Wincentego, za wprowadzanie strefy Tempo, za zabranie większości logicznych linii autobusowych. Ku chwale metra i jaśnie panującego "ciasnego" Rafała.

# Fatso

06.08.2026 09:30

Może trzeba podpisać się pod referendum w celu wywalenia Prezydenta Warszawy i Rady Miasta, a następnie (jeśli się odbędzie) odpowiednio w nim zagłosować ...
W Krakowie się udało.

REKLAMA

less mess 09-26 2less mess 09-26 0

# Kuba30

07.08.2026 17:52

Przypominam sor.waw.pl
Czas na odpowiedzialność polityków!

# Cyk

10.08.2026 13:51

I bardzo dobrze jak ktoś ma problem by dojechać 2km do P+R Bródno od tego miejsca to niech jeździ komunikacją miejską. Przy obecnym Tymczasowym P+R Kondratowicza będą kładzione w przyszłości dwa torowiska (Tramwaj na Zieloną Białołękę) i przebudowa całej organizaacji jezdni na Wincentego.

# wku

01.10.2026 15:14

#Cyk napisał(a) 10.08.2026 13:51
Przy obecnym Tymczasowym P+R Kondratowicza będą kładzione w przyszłości dwa torowiska (Tramwaj na Zieloną Białołękę) i przebudowa całej organizaacji jezdni na Wincentego.

już na dniach będą kładzione, nie trzeba o tym co wybory przypominać, prawda? a ta przebudowa Wincentego to będzie rozumiem zwężenie i "uspokojenie"? Może jeszcze kilka namalowanych na czerwono rond na skrzyżowaniach z wjazdami na osiedla? Bo szans na od lat planowaną dwujezdniową trasę już nie ma żadnych przy tej władzy. Dwie jezdnie będą tylko nad trasą S8, tylko po to by dobudować trzeci wiadukt - tramwajowy, równolegle, by sobie stał nieużywany przez 15 lat, jak te mosty nad kanałem żerańskim wzdłóż Modlińskiej. Po 15 latach można będzie przystąpić do generalnego remontu i znowu obiecać Białołęce tramwaj.

REKLAMA

cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

Najnowsze informacje na Tu Targówek

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni