REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Ciekawe pytanie

bruni21

07.12.2022 15:36

Dlaczego pojawiły się recenzje usług na portalach freelancingu i czy zawsze musisz je publikować?

Germy21

07.12.2022 20:36

-Myślę, że opinie są ważne. Na nich patrzę przede wszystkim, kiedy wybieram freelancera. Oczywiście patrzę też na prace z portfolio, ale z recenzji można zrozumieć mocne i słabe strony i dokładnie to, czy warto współpracować z freelancerem.

SaskeUchiha

07.12.2022 23:46

-Oczywiście recenzje są ważne, ale nie wszystkie portale ich wymagają. Są portale, w których możesz po prostu zostawić recenzję, podczas gdy w innych jest to obowiązkiem.

REKLAMA

Barawjes

08.12.2022 01:57

-Lubię pracować na serwisach, w których można nie tylko wystawić opinię, ale także ocenić umiejętności twarde i miękkie. Uzyskuje się bardziej kompleksowa ocena.

Hurtares

08.12.2022 17:10

-Na jakich portalach dla freelancerów to robią?

archer97

08.12.2022 19:22

-Wiem na pewno o dwóch serwisach, amerykański Upwork i innym serwisie https://freelancehunt.com/pl. Może są inne, ale nie wiem na pewno. Dokładnie wiem, że na nich jest i wydaje mi się, że pozostawienie recenzji jest nawet konieczne.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl