REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

chce zainwestować kilkadziesiąt tysięcy w złoto

# greg98

06.05.2021 13:35

Hej, chce zainwestować kilkadziesiąt tysięcy w złoto, tylko to będzie moja pierwsza inwestycja w takim charakterze więc potrzebowałbym w tym zakresie jakieś pomocy, tak żeby kupować w bezpieczny sposób z takiego źródła, gdzie faktycznie będę miał gwarancje, że to złoto będzie miało odpowiedni certyfikat.

# Marzec

11.05.2021 09:34

Mam wrażenie, że jeśli chodzi o monety uncjowe to świetnie wypada Mennica 24 (mennica24.pl). Tych propozycji w bazie bardzo dużo, jeśli ktoś buduje pod tym kątem swoją kolekcję to uważam, zę warto na nich zwrócić uwagę i faktycznie coś interesującego w ich bazie produktów będzie można znaleźć. Cenowo kurs decydujący, choć monety mam wrażenie, że zawsze stoją jednak wyżej niż sztabki.

# Marcinos

29.05.2021 22:13

Polecam Ci Mennicę Kapitałową, z której ja korzystam - https://mennicakapitalowa.pl/. Mają bardzo dobre ceny i profesjonalnie Ci doradzą w zakupie. Ja jestem stałym klientem i zawsze jestem zadowolony z zakupu.

REKLAMA

# Junko

16.01.2023 09:37

Teraz ciężko zabezpieczyć wartość pieniądza, a złoto w fizycznym wymiarze to znacznie lepsza lokata od bankowości detalicznej. Żyjemy w naprawdę dziwnych czasach. Przecież oficjalna inflacja to nie około 20% tylko realnie z 40-50%. Złoto akurat dobrze wypada w perspektywie podtrzymywania wartości i wyrównywania się z inflacją, a to już naprawdę coś. Inwestorzy zgłaszają duże zainteresowanie na sztabki, co widać w mediach społecznościowych http://mennica24.pl/.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl