Forum › Warszawa
catering dietetyczny jaki wybrać
# mario65 19.04.2021 13:21 |
|
Może ktoś z Was może polecić jakąś sensowną opcję jeśli chodzi o catering dietetyczny? Zależy mi na kompleksowej diecie tak żebym mógł w ogóle zakończyć gotowanie. Jednocześnie potrzebuje trochę się odchudzić więc potrzebuje konkretnej opcji jeśli chodzi o ilość kalorii. Jeśli ktoś z Was ma jakąś taka sprawdzoną opcję to dajcie znać.
|
# Kasia25 30.04.2021 13:54 |
|
Diety, które są z wyłączeniami na pewno w ofercie ma BonAppeFit. Obecnie korzystam z ich oferty diety bez laktozy i jestem zadowolona. Dobra ceny a jednocześnie jeśli chodzi o smak to posiłki są bardzo dobre. Na tą chwilę też dość mocno zróżnicowane, regularnie coś nowego się pojawia więc jeśli ktoś nie lubi monotonii w diecie to wydaje mi się, że warto będzie z takiej propozycji skorzystać.
|
# zibi 17.09.2021 20:09 |
|
Zobacz jaką oni mają ofertę: https://warszawskiwikt.pl/. Może Tobie coś podpasuje. Zmieniliśmy dostawcę cateringu właśnie na nich i jestśmy zadowoleni bardziej niż z poprzedniego dostawcy. Gotują zacnie :D
|
# lena90 30.10.2021 13:44 |
|
Najlepsze jedzenie ma zdecydowanie Nice To Fit You. Wiem, co piszę - bo testowałam naprawdę wiele cateringów. Tutaj wielkim plusem jest to, że można sobie wybierać posiłki spośród wielu propozycji. Zdecydowanie polecam ich diety.
|
# maxineczka 30.10.2021 16:52 |
|
Zgadzam się, ceny mają przystępne, a wybór chyba największy wśród dostępnych w Warszawie cateringów. Codziennie mogę wybierać z 35 róznych opcji
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.