Forum › Wola
# bolo 17.01.2020 02:57 |
|
Za każdym razem jak mieszkańcy burzą się o likwidowanie miejsc, na których parkują pod domem, słyszą ten durny argument o przesiadaniu się do komunikacji miejskiej. Przecież to idiotyczne, albo ktoś kompletnie nie rozumie problemu, albo celowo chce wkurzyć ludzi.
|
# Pasażerka 17.01.2020 11:42 |
|
O jak dużym ruchu tramwajowym mówimy? Ul. Młynarską kursują tylko trzy linie tramwajowe.
|
# cave 17.01.2020 15:48 |
|
To nie były miejsca parkingowe, tylko część chodnika regularnie zastawiana samochodami.
|
# qvertz 18.01.2020 17:28 |
|
Burdel to się zacznie, jak otworzą Górczewską. Zwężoną oczywiście. Będzie na tym odcinku w godzinach szczytu niezły sajgon.
|
# virchow 19.01.2020 13:50 |
|
#qvertz napisał(a) 18.01.2020 17:28 Wypie#$%ay ze swoim samochodem, to nie będzie burdelu. Ty i tobie podobni z dudą przyklejoną do samochodowego siedzenia, korkujący miasto i piłujący ryja przy okazji wszelkich prób ucywilizowania tego zmotoryzowanego chlewu.Burdel to się zacznie, jak otworzą Górczewską. Zwężoną oczywiście. Będzie na tym odcinku w godzinach szczytu niezły sajgon. |
# Michal 20.01.2020 16:03 |
|
#cave napisał(a) 17.01.2020 15:48 To nie były miejsca parkingowe, tylko część chodnika regularnie zastawiana samochodami. Tam są/były wymalowane miejsca parkingowe, a nawet stoi/stał znak o tym świadczący. Dla mnie dobra decyzja, a samochodoza zawsze będzie kwiczeć, "bo im się należy" |
# xray 18.03.2020 19:39 |
|
Pan motorniczy bardzo dobrze wyraził mój pogląd. Stać mnie na cztery suvy w rodzinie, a mamy jeden nowoczesny i oszczędny samochód, cztery rowery i karty miejskie. Można!?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.