Forum › Wola
# qvertz 24.11.2018 08:12 |
|
Zawód - burmistrz.
"Rafał, a gdzie to ja teraz zasiadam? Na Bemowie, czy na Woli?" |
# Nick12345678910 24.11.2018 18:34 |
|
Burmistrz, który boi się stanąć z interesantem face to face. Umowic się na spotkanie graniczy z cudem. To wymalowane dzieccko przed jego gabinetem odsyła interesanta z kwitkiem albo robi wszystko, zeby tylko nie umowic z Burmistrzem spotkania. Burmistrz, który tylko potrawi gawędzić na sesjach. Burmistrz, figurant i pionek w rekach p. Szczerby. Dajcie mojej dzielnicy Burmistrza na miarę naszych lokalnych problemów, kogoś stąd. Kogoś kto chociaż tu mieszka i zna lokalne problemy a nie kogoś, kto nawet w Warszawie nie mieszka.
|
# wolaczek 24.11.2018 19:42 |
|
#Nick12345678910 napisał(a) 24.11.2018 18:34 oj tam oj tam Zielonka "Pan Zielonka" toż to Warsawaka.Burmistrz, który boi się stanąć z interesantem face to face. Umowic się na spotkanie graniczy z cudem. To wymalowane dzieccko przed jego gabinetem odsyła interesanta z kwitkiem albo robi wszystko, zeby tylko nie umowic z Burmistrzem spotkania. Burmistrz, który tylko potrawi gawędzić na sesjach. Burmistrz, figurant i pionek w rekach p. Szczerby. Dajcie mojej dzielnicy Burmistrza na miarę naszych lokalnych problemów, kogoś stąd. Kogoś kto chociaż tu mieszka i zna lokalne problemy a nie kogoś, kto nawet w Warszawie nie mieszka. |
# P....70 01.12.2018 05:20 |
|
Za to co zrobił dla rozwoju siatkówki w dzielnicy, to szacunek, mistrzostwo świata. Są mu wdzięczne dzieciaki, młodzież, ich rodzice, trenerzy MOS-u Wola. Włodarze innych dzielnic powinni brać z Niego przykład !
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.