REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# SONNY

04.07.2016 16:00

Popieram!

# edededed

05.07.2016 15:25

Przecież i Bródno i Targówek to jedna patologia. O co te spory?

# Anika

06.07.2016 21:28

Zmiany nazw nie są potrzebne, tylko używanie właściwego nazewnictwa i wszystko będzie dobrze, bo Bródno nigdy nie było Targówkiem, tak jak Targówek czy Zacisze Bródnem. Mieszkałam 25 lat na Powiślu /Tamka/ i nigdy nie mówiłam, że mieszkam w Śródmieściu, bo w Śródmieściu to mieszkała moja Babcia w Al.Jerozolimskich.Od 40 lat mieszkam na Bródnie i nie jest mi wszystko jedno, tak jak tym co przybyli tu niedawno, albo na chwilę. Pozdrawiam.

REKLAMA

# TMlolek

07.07.2016 08:26

Jestem mieszkańcem Targówka mieszkaniowego i zgadzam się z pomysłem. Nigdy nie powinno dojść do takiej zmiany.

# benka

23.10.2016 17:04

Szukasz odpowiedniego tekstu? Nie masz żadnego pomysłu? Zerknihttp://opisowo.prv.plj tu:

# wek

12.06.2021 20:41

Rozumiem, że wsi napływowej nie zależy na tym aby utrzymać właściwe i zgodne z historią nazwy dzielnic warszawki. Grupa tumanów napływowych podjęła decyzję o likwidacji jednej z dzielnic warszawki, dla nich jest to nieistotne, natomiast dla mieszkańców tej dzielnicy z dziada, pradziada, jest to bardzo ważne i decyzja ta powinna zostać bezwzględnie cofnięta...

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni