Forum › Białołęka
Brawo Szkoła Podstawowa Nr 344
# A.O 01.10.2004 21:58 |
|
Byłem dziś na wspaniałej uroczystości w tej szkole . 60 lecie Powstania Warszawskiego i 10 lecie istnienia szkoły.Jestem pełen wrażeń.Perfekcyjnie wykonany program ,sercem pisane wystąpienia (użyto określeń młodych artystów-i to prawda )Uhonorowanie bohaterów POWSTAŃCÓW.Wzruszenia, wzruszenia, wzruszenia.Szkoda tylko że tych tak bardzo patriotycznych momentów nie utrwalono w zapisie-na taśmie filmowej.Bohaterowie odchodzą -czas zatrze ich i będzie po NICH pustka. Nasunęła mi się refleksja -czy przy takich świętach nie można zaprosić także mieszkańców?
|
# Marginalia_Filozoficzne 02.10.2004 14:17 |
|
60 rocznica ? powiadacie ...Alez ten czas leci. A... izwienitie drug, ktora to kleska tutaj ? 3 ? 5 ? Dziesiata ?
Sasiad Pawlowa mowi , ze pies to zaczal wstawac do zaracia dopiero przy szostej probie. Ale glupek, co ? |
# Marginalia_Filozoficzne 02.10.2004 14:20 |
|
... ha, ha, ha, ha .... oczywiscie Sobaka Glupia, a nie sasiad. Co tu czlowiek zawinil !
|
# sanna 04.10.2004 08:19 |
|
Marginalia-biorąc pod ocenę logikę postępowania to przywódcy powstania ani glowy ani j.. nie mieli.Szkoda tylko tych ludzi co przy głupocie innych ducha oddali.Śmieszy mnie pomysła Kaczora że w muzeum mał dzieciaki będą się mogli w powstańców zabawić.MPO będzie mogło dowozić coś w czym nowe pokolenie będzie się mogło taplać.Jakie jest Twoje zdanie?
|
# Marginalia_Filozoficzne 04.10.2004 12:07 |
|
Tak ? Powaznie ?
W takim razie "Salke Barykadki na Piwnej" z "Pawilonem Budynku Pasty" powinna polaczyc Radomska Sciezka Zdrowia. Z okazji zblizajacego sie Listopadowego Prazdnika oraz z powodow czysto pedagogicznych, Placowki Oswiatowe moglyby rywalizowac na punkty, prawda ? Ilonie zostalo okolo 5.000 lewych ( znaczy sie z lewej reki, papiery sa w porzadku ) rekawic ( nie opieprzylas ich jeszcze , co ? ) , wiec dzieci moga sie taplac ... Do butow im nie przesiaknie ... A dla tych zuchow, ktorzy beda najlepiej udawac kleske - Nagroda ! Skok z korony Zapory We Wloclawku. Na dynkie Na bandzio oczywiscie . Za friko ! |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.