REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Brak naboru do przedszkoli dla tzylatków

# krzysiek889

13.02.2015 13:53

Dostałem informację z urzędu dzielnicy Białołęka iż rekrutacji do przedszkoli dla trzylatków w tym roku nie będzie - powód - brak miejsc. Ciekawe gdzie mamy zapisać w takiej sytuacji nasze dzieci?

# xyz

13.02.2015 16:03

I to jest odpowiedz włodarzy w sprawie obowiązkowego przyjęcia wszystkich czterolatków do przedszkoli.
Opłata za najtańsze przedszkole prywatne zaczyna się od 550 pln.

# takaja

15.02.2015 18:53

Może trzeba zadać to pytanie jaśnie panującej minister Kluzik?
Pomysły ministerstwa, a rzeczywistość to dwie różne bajki.

REKLAMA

# Obywatel

15.02.2015 19:45

Takie są efekty pacyfikacji przeciwników politycznych w interesie osobistej kariery Tuska

# iza30k

17.02.2015 14:49

wszędzie cisza w tym temacie, wielu Rodziców zdziwi się w czasie rekrutacji, że nie ma miejsc dla trzylatków. W urzędzie dzielnicy usłyszałam dzisiaj, że są miejsca w śródmieściu i innych dzielnicach... szkoda , że pracuję na Białołęce ... JAWNA DYSKRYMINACJA... wychodzili górnicy, lekarze, nauczyciele... czyżby czas na rodziców dzieci trzyletnich ?

# Na przełaj 5a

20.06.2015 17:33

#krzysiek889 napisał(a) 13.02.2015 13:53
Dostałem informację z urzędu dzielnicy Białołęka iż rekrutacji do przedszkoli dla trzylatków w tym roku nie będzie - powód - brak miejsc. Ciekawe gdzie mamy zapisać w takiej sytuacji nasze dzieci?

#krzysiek889 napisał(a) 13.02.2015 13:53

Zapraszam do nas http://www.kidzcorner.pl/choszczowka

REKLAMA

# gść

21.06.2015 14:16

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/ 1,34860,18129046,Dzieci_w_stolowce_ jedza_na_czas__wychowawcy_mowia.html
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni