REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# papski

03.03.2021 13:13

Hmm... mało co pomaga, większość rzeczy i metod kompletnie nic nie daje. U mnie w zasadzie dopiero Goko przyniosło zmianę na plus. Aktualnie mamy święty spokój, nic nie boli, robi różnicę. A zmiany w diecie? Nie pomaga nawet zwiększenie aktywności. Trzeba zwrócić uwagę na wiele tematów. Tak docelowo da się zrealizować cele - nic od razu.

# Kanialka

10.05.2021 11:52

Od dłuższego czasu spożywam produkty, które są bogate w błonnik i mój https://www.biotrendy.pl/kategoria-produktu/uklad-pokarmowy/ ma się dzięki temu bardzo dobrze! Nie tylko nie mam już problemów z tzw. niestrawnością, czy ciągłym uczuciem głodu, ale dużo łatwiej jest mi się po prostu "wypróżnić" - jedynie trzeba pamiętać aby dużo pić przy spożywaniu produktów bogatych w błonnik, ponieważ przez tzw. pęcznienie absorbuje on duża ilość wody w organizmie.

LinkaLo

08.09.2021 21:10

Miałam okropne zaparcia z którymi nie mogłam sobie poradzić. Pomogły mi bardzo czopki musujące evaqu. Działają szybko, ale nie gwałtownie i nie uzależniają.
Teraz bardzo dbam o dietę i jem dużo błonnika, i problem z zaparciami już się nie pojawił. Także trzeba dbać o swoje zdrowie i nie dopuszczać do sytuacji kryzysowych

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni