Forum › Bemowo
# Cypisek 05.02.2021 18:42 |
|
Ależ była feta podczas otwierania, przechwałkom nie było końca. Byłem na otwarciu i jak zobaczyełem toto to prychłem.
Tak się przewala kaskę na Bemowie, to dzielnica bez żadnego zarządzania. Bez planu zagospodarowania dla najważniejszych miejsc z kilkoma szkołami podst. ale tylko jedną ponadpodstawową, bez parku itd itp. JarDąb i spółka zoo. |
# lideksynubeka 05.02.2021 19:23 |
|
Bo wywalanie kasy na szkoły jest zbędne. Ważne,żeby PiS nie rządził,a komu potrzebna jest nowa szkoła? W sumie można zbudować szkołę z palet,miejscowy elektorat PO(a wkrótce Hołowni) będzie rżał z uciechy,że szkołę eko im zbudowali.
|
# Jelonkowy 05.02.2021 19:41 |
|
Kuriozum, budować cokolwiek na nie swoim gruncie, a później się zastanawiać, co to będzie. Urzędnicy na Bemowie, to wyjątkowi specjaliści. A szkoły na Chrzanowie jak nie ma, tak nie ma i prędko nie będzie. Pewnie siedzą w urzędzie, piją kawę, drapią się w czoło i czekają, aż im deweloper zbuduje. Pięć lat to dla nich za mało aby cokolwiek udało się zrobić.
|
# lukaszzz 05.02.2021 21:24 |
|
Dalej się cieszycie że wygrał Trzaskowski i Koalicja Obywatelska w Warszawie ? W Warszawie niedługo każdy skwer będzie zabetonowany gdy jeszcze trochę koalicja Obywatelska porządzi. Zwężają przy tym ulice aby mniej ludzi jeździło samochodami . Ja się pytam czy oni sami będą nimi jeździć ? Drugie pytanie to jak prowadzić działalność gospodarcza bez samochodu ?
|
# Paczek 06.02.2021 08:19 |
|
P i S będzie rządził to zbudują tam kościół i pokój do wypłakania się.
|
# Ałe o sso chozzi? 06.02.2021 15:00 |
|
"Ponieważ o zwrot terenu starają się spadkobiercy dawnych właścicieli, zabudowa skweru wcale nie jest całkowitą fantastyką"
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.