REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 1refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

moje bielany 2moje bielany 0

Biżuteria ze stali chirurgicznej ELORI opinie

# meksykanka

03.08.2021 20:37

Cześć,
U nas na Złotej 59 jest sklep z biżuterią Elori. Spodobało mi się kilka naszyjników, bransoletki też mają ładne. Myślę nad zakupem. Co sądzicie o ich ofercie o wykonaniu itd?

# karolajn

04.08.2021 09:14

Nie byłam w salonie, ale zamawiałam online bo nie wiedziałam, że u nas w Wawie mają stacjonarny salon. Szkoda bo bym się przeszła ;) Dopiero na paczce zauważyłam, że przesyłka wysłana z Warszawy do Warszawy :D W każdym razie mam od nich naszyjnik celebrytkę, pierścionek piękny z masą perłową i kolczyki takie delikatne. Szukałam kompletu na wesele. Pięknie wykonane. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, a zapłaciłam trochę ponad stówkę.

# Basia90

04.08.2021 09:57

Ja zamawiałam do Wyszkowa, bo nie było mi po drodze kilkanaście km jechać po dwa produkty bo do Warszawy to już jest wycieczka na pół dnia ;) Zamówiłam sobie bransoletkę i kolczyki. Ładne są nie mam się do czego przyczepić. Jak zamówiłam w niedzielę wieczór to we wtorek w południa paczka była u mnie.

REKLAMA

cemat box 2cemat box 0

# doominika

25.08.2021 17:22

Elori ma spory wybór faktycznie. Skompletowałam sobie u nich bizuterię do dwóch stylizacji i nie zapłaciłam za nie więcej niż 120zł w sumie. Jestem mega zadowolona, ja lubię błyskotki a one lubią mnie. Jak za tą cenę to na pewno wrócę z kolejnym zamówieniem.

# basia88

03.09.2021 13:55

Ja zamówiłam sobie ten komplet https://elori.pl/kolczyki-damskie-wysadzane-krysztalkami/ i powiem Wam jestem zachwycona. Codziennie go praktycznie noszę. Mega! Pasuje do wszystkiego, a chyba najbardziej do mojej delikatnej satynowej sukienki.

# mika90

01.10.2021 21:29

Czekam na swoje pierwsze zamówienie z Elori. Jestem ciekawa :) Na stronie mi się wszystko bardzo podobało.

REKLAMA

olowkowa kraina 002 2olowkowa kraina 002 0

# Bajada

31.10.2021 15:05

Mnie się bardzo podoba nowa kolekcja. Mam już kilka błyskotek z ELORI, ale nowa kolekcja biżuterii podoba mi się tak bardzo, że znowu zamawiam paczkę :D Ostatnia przyszła tydzień temu, ale co ja poradzę, że uwielbiam jak moje dodatki tak pięknie błyszczą. Poza tym biżuteria Elori jest niedroga, a przy tym na prawdę efektowna i porządnie wykonana. Ostatnio chrześniak pociągnął za łańcuszek z Elori i byłam w szoku, że mi się nie zerwał.

# mika90

04.11.2021 14:46

Produkty, które zamówiłam są piękne. Bransoletka, kolczyki i naszyjnik z masą perłową i do tego jeszcze kolczyki w takie pawie pióro podobne widziałam w Lilou za dużo większe pieniądze. Wszystko super!

# bakulina

27.12.2021 11:08

Dla mnie biżuteria z Elori ma na prawdę świetną jakość. Przede wszystkim takich modeli nie kupisz w innych sklepach, oni mają swoje autorskie projekty i są bardzo oryginalne przy tym. Mnie się bardzo podobają i pewnie jeszcze nie raz zamówię coś z Elori.

REKLAMA

bck lubie wracac 2bck lubie wracac 0

# jadwiga

04.01.2022 17:10

#bakulina napisał(a) 27.12.2021 11:08
Dla mnie biżuteria z Elori ma na prawdę świetną jakość. Przede wszystkim takich modeli nie kupisz w innych sklepach, oni mają swoje autorskie projekty i są bardzo oryginalne przy tym. Mnie się bardzo podobają i pewnie jeszcze nie raz zamówię coś z Elori.
Nie znałam sklepu, ale sprawdzę. Teraz mają noworoczną wyprzedaż, więc mam szansę się obkupić ;)

# nika9166

04.04.2022 14:03

Ja jestem zachwycona nową kolekcją. Widzieliście? Na https://elori.pl/nowosci/ jest. Po prostu cuda, trochę w stylu Lilou, ale znacznie taniej. Ja bardzo lubię taką delikatną, kolorową biżuterię. Elori zaskoczyło mnie jakością. Nie spodziewałam się, że za kilkadziesiąt złotych otrzymam pięknie zapakowaną w logowane pudełko biżuterię.

gu-gusia

05.04.2022 09:45

Nie widziałam. Z chęcią zobaczę, bo szukam czegoś dla siebie.

REKLAMA

san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 2san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 0
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

bck smartfon 3bck smartfon 0
Wstąp do księgarni

REKLAMA

atal 002 1atal 002 2atal 002 0

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 2smaki zycia 2024-09-03 0

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni