REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

biuro rachunkowe

# Luzak588

20.06.2023 13:31

Możecie mi podpowiedzieć biuro rachunkowe, które będzie w stanie obsługiwać także kadry w firmie? Zależy mi na pełnej obsłudze księgowej, która będzie realizowana przez doświadczonych specjalistów, którzy także zajmują się kwestiami związanymi z ZUS-em.

# kamyk

23.06.2023 09:10

Zwrócić można uwagę między innymi na takie propozycje jakie oferuje między innymi biuro EffePro - https://effepro.pl. Mają siedzibę na Ochocie i w centrum, oferują pełną obsługę, księgowość pełną albo uproszczoną, ale także zajmują się kadrami i płacami jeśli będzie się pojawiała taka potrzeba w danej firmie.

# hamster

18.09.2023 14:06

Wartą rozważenia opcją na usługi księgowe jest Aforti AC ponieważ oferują pełen zakres usług, od administracyjnych po kompleksową księgowość i płace. Z tego co wiem, oferują bardzo konkurencyjne ceny i świetną obsługę klienta. Co warte podkreślenia, cieszą się również świetną reputacją. Myślę, że to dobry pomysł, aby ich sprawdzić.

REKLAMA

# mjm

25.09.2023 12:06

Zależy jaką masz działalność, ile masz czasu i czy się na tym znasz czy nie. Bo jak się nie znasz, to warto zapłacić każde pieniądze fachowcom, byle mieć wszystko zrobione jak należy. Np. to biuro rachunkowe https://biurokwazar.pl/ w Dąbrowie Górniczej cieszy się sporym powodzeniem, chociaż ja nie korzystałam z nich akurat. Ale ogólnie warto się tym zainteresować.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą