Forum › Bielany
# Kocur 22.02.2022 17:30 |
|
Ile razy tamtędy przechodzę, to z podziwem patrzę jak przy skromnych środkach i w tak subtelny sposób, można zrobić tak rewelacyjne budynki. Prześliczne są i żal patrzeć w jaki potworny sposób zostały okaleczone niektóre z nich.... wstyd! Ni w pięść ni w d.... Jakbym ja je projektował i zobaczył te ocieplenia w pastelowych kolorkach, to bym się wk*** niemożebnie i pare ch nawsadzał przedstawicielom tej wspólnoty.
|
# asf 22.02.2022 21:08 |
|
#Kocur napisał(a) 22.02.2022 17:30 Ile razy tamtędy przechodzę, to z podziwem patrzę jak przy skromnych środkach i w tak subtelny sposób, można zrobić tak rewelacyjne budynki. Prześliczne są i żal patrzeć w jaki potworny sposób zostały okaleczone niektóre z nich.... wstyd! Ni w pięść ni w d.... Jakbym ja je projektował i zobaczył te ocieplenia w pastelowych kolorkach, to bym się wk*** niemożebnie i pare ch nawsadzał przedstawicielom tej wspólnoty. Kolega się nie martwi. Mieszkam w takim samym, zdewastowanym styropianem, na Staffa. Mój brat architekt już 8 lat temu westchnął, ale powiedział, że prędzej czy później ludzie zrozumieją w czym mieszkają. To tylko smutny etap. Gorzej nie będzie. |
# Szenko 25.02.2022 10:54 |
|
Trudno oglądać efekt zmian, bo Grodeckiego jest tak patologicznie za5rana samochodami, że szok.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.