Forum › Bemowo
# Observator 25.04.2014 09:18 |
|
Brawo - tak trzymać. Jestem fanem dobrej literatury i jestem zachwycony tym, że mogę bezpłatnie korzystać z ogromnego zasobu bemowskich bibliotek. Wydałbym majątek na książki, filmy audiobooki, które dzięki bibliotekom, mogę po prostu przeczytać, obejrzeć, wysłuchać i oddać. BRAWO, BRAWO !!!
|
# dzyndzel 25.04.2014 11:58 |
|
to prawda, zdarzało się, że przyjeżdżałem na Bemowo specjalnie do tej biblioteki po konkretną książkę, a mieszkam na Żoliborzu
|
# loko 25.04.2014 14:49 |
|
Ja bym wolał, aby Pan odpowiedzialny za system "Mateusz" odpisywał na maile użytkowników
|
# agata_uw 28.04.2014 22:18 |
|
Rzeczywiście, to prawda, że w tej czytelni są książki, których nie ma nigdzie indziej! całą swoją pracę magisterską pisałam dzięki zbiorom tego miejsca, bo niestety, ale biblioteki wydziałowe UW, jak i BUW wołają o pomstę do nieba świecąc pustymi półkami. Dziękuje! Trzymajcie kciuki za obronę ;)
|
# Jasmine 30.04.2014 17:21 |
|
Warto dodać, że to dzięki fachowości osób, które tam pracują. Ja też pisałam pracę magisterską (obroniłam się) ze zbiorów czytelni na Jelonkach. Kompetentne panie i jeden rodzynek na początku pomogli mi z wyszukaniem książek, a potem pozostało mi już tylko spędzić wiele popołudni i pisać, pisać i pisać. Dodam, że znalazłam większość potrzebnych materiałów. To niesamowite, że jeszcze takie miejsca istnieją w Warszawie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.