Forum › Bielany
# acji lop 25.11.2020 14:04 |
|
ten covid jest przybijanym ludziom dla statystyki bo już dawno byśmy polegli patrząc względem powierzchni Wuhan a Polską testy mają w sobie pokazać ZE wirus istnieje a tak naprawdę to oszustwo na cały świat grypy były i będą w raz z nowym rokiem będą przechodzić mutacje i będą ludzie przechodzili coraz gorzej nie mówiąc o starszych ludziach którzy będą umierać bo szczepionki nie są na czas w raz z nowy rokiem projektowane na przeciw mutacji danego rodzaju grypy
|
# ANNA CROMA FINANSOWANIE 30.11.2020 18:43 |
|
ANNA CHROMA FINANSOWANIE
Witam wszystkich Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś ANNA CHROMA na mojej ścieżce. W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą ANNA CHROMA, a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy. Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie. Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się. E-mail: annachroma1949@gmail.com Dziękuję Ci UWAGA NIE POLSKI, wstrzymaj się |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.