REKLAMA

less mess wwa 1less mess wwa 2less mess wwa 0
Forum › Bemowo

REKLAMA

nieruchomosci movinghome 2nieruchomosci movinghome 0

# Sąsiadka 84

28.08.2014 08:59

Tylko proszę pamiętać ,że tam mieszkają ludzie!Niektórzy chorzy,niektórzy zmęczeni,niektórzy przeżywający żałobę a niektórzy wykonują pracę w domu(tłumaczenia,pisanie tekstów).
Szanujcie swoich sąsiadów!

# Górczewska

30.08.2014 09:14

Niestety tak to jest w blokowiskach. Jedni chcą sie bawić, inni chcą spokoju. Spokój w mieście to po 22. Zdrowia życzę.

# pełczyniak

02.09.2014 13:09

a ja zycze tobie alei bis pod oknami i imprez 7 dni w tygodniu, po g.22ej bedziesz mial cisze

REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 2smaki zycia 2024-09-03 0

# Observator

04.09.2014 08:59

Szczerze współczuję sąsiadom Alei. Mieszkam niedaleko i wiedziałem już na etapie planowania, że to będzie dramat dla was. Nie rozumiem dlaczego nie było z waszej strony masowych protestów, przecież to było jasne, że to będzie ogromna uciążliwość pod oknami. Korzystam czasem z Alei i osobiście jestem zadowolony z jej istnienia, ale za żadną cenę nie chciałbym mieszkać w bezpośrednim sąsiedztwie i zrobiłbym wszystko, żeby zablokować budowę. Teraz już za późno na blokady i pozostaje jedynie apelowanie do zarządcy obiektu o uwzględnienie potrzeb sąsiadów.

# Bemhy

05.09.2014 17:38

Mieszkańcy zorganizujcie się i zaprotestujcie przeciwko ZUMBIE z okrzykami ćwiczących ,koncertów i puszczania głośno muzyki!Byłam tam ostatnio jak usłyszałam to łupu cupu na maxa-to uciekłam czym prędzej z tego miejsca...I naciskajcie dzielnicę o nasadzenia drzew i krzewów bo te bloki naokoło to maskara wizualna.

# pełczyniak

11.09.2014 10:45

to miło, że ktoś to zauważył, że aleja nie spełnia w pełni oczekiwań wszystkich mieszkańców i że tu też mieszkają ludzie. Zapewniam, że protestujemy przeciwko tej formie korzystania z obiektu (ZUMBA i głośna muza oraz nie do wytrzymania na całą okolicę przyśpiewki). Póki co to mamy tylko zapewnienia, po których głośne imprezy i tak się odbywały. Jedyne co do tej pory wyprosiliśmy to skierowanie lamp, tak aby świeciły pod innym kontem, bo wcześniej świeciły nam prosto w okna i dopuszczalne natężenie świateł (wg norm budowlanych) było przekroczone kilkukrotnie. Protestów na pewno będzie niedługo więcej jak się sprowadza nowi mieszkańcy do sąsiednich budynków.

REKLAMA

radca prawny lukasz kwiecien 2radca prawny lukasz kwiecien 0
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

autoreklama tustolica 1autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 2san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 0

REKLAMA

bck hip hop 2bck hip hop 0

REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 3refleks chlodnictwo 2024-11-21 0

REKLAMA

bck fantazjana 1bck fantazjana 2bck fantazjana 0

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni