REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Bazarek na Światowida

# niedoinformowany

14.03.2010 19:49

Po przeczytaniu informacji dochodzę do wniosku że redaktor Echa który pisze o likwidacji niebardzo się stara uzyskać więcej wiadomości.Bo to co pisze to mieszkańcy jak i kupcy handlujący od lat na bazarku wiedzą.A gdzie rozmowa z burmistrzem,wydziałem handlu na Białołęce.Co ta władza robi aby pomóc mieszkańcom i kupcom.Pewnie nic A burmistrz bryluje na ekranie telewizyjnym i opowiada różne dyrdymały.Pewnie pan panie Burmistrzu czyta czasami Echo.Więc niech pan się dowie że mieszkańcy są niezadowoleni z pana pracy a w najbliższych wyborach dziesiątki kupców na pewno niezagłosuja już na pana może być pan tego pewien jak lokata w banku.A redaktor który o tym pisze niech jeszcze raz dowiedzie że może więcej uzyskać informacji,bo to co napisał to na bazarku wszyscy wiedzą.

# borówa

16.03.2010 16:13

Aleś koleś pojechał!Nareszcie burmistrz się dowie co myślą mieszkańcy Białołeki.

# bwradny

16.03.2010 18:59

z tego co wiem, to problem jest taki, że to burmistrz nie za bardzo lubi dziennikarzy. Pewnie dlatego, że nie chcą słuchać godzinnych tyrrad o tym, że kiedyś tutaj było ściernisko, a za 200 kadencji będzie... No właśnie nie wiadomo, co będzie.
A tak w ogóle bazarek to nie tylko "interes" kupców, ale rownież korzyść dla mieszkańców okolicznych osiedli. Władze powinny jak najszybciej znaleźć dogodną lokalizację, a nie wysyłać kupców na Marywilską...

REKLAMA

# lilek

17.03.2010 17:25

Radnego w oczy kole ze częściej w mediach gości niż on:)
OJ BW aż wstyd za burmistrzem głowę w kamerę wpychać.

# bwradny

17.03.2010 20:27

ale właśnie powiedziałem coś przeciwnego - to burmistrz i jego rzecznik unikają mediów...

# info

18.03.2010 06:52

borówa i niedoinformowany
burmistrz doskonale wie co nim myślą mieszkańcy i wie doskonale, że jak pójdą do urn a on będzie na liście to zagłosują na niego.
Na cztery kadencje to już jego trzecia. dwie pierwsze był przewodniczącym rady, teraz jest burmistrzem.
A bazarek od początku był tymczasowy, więc kupcy powinni od dawna starać się o inną lokalizację w pobliżu osiedla.

REKLAMA

# edek

18.03.2010 14:44

A ja mam wrażenie że nasze władze nieźle się sprzedają w mediach.
Burmistrz jak nie jeden to drugi wychodzi mi z TV niemal codziennie.

# bwradny

18.03.2010 17:43

Pewnie puszczasz sobie Edku codziennie z rana kultowy film o Białołęce. A ściągnąłeś go sobie na komórkę?
szkoda, że to, o czym mówią różnie przystaje do rzeczywistości, bajka o wodolocie, bajka o kinie, bajka o... zresztą sami wiecie.

# ania1

19.03.2010 18:29

BW na wszystko narzekasz, a co Ty zrobiłeś? To ty jakiś radny bezradny jesteś!

REKLAMA

# bwradny

19.03.2010 20:20

nie na wszystko. czytaj uważnie artykuły i posty bwradnego! co nieco udało się, choć chciałoby się znacznie więcej.

Matka_Sławka_z_Gdańska

19.03.2010 21:05

Matka nie watpia w to, ze chcialbys znacznie wiecej... to jedno nie ulega najmniejszej watpliwosci!

# ania1

19.03.2010 22:25

więcej dla siebie ...Matko

REKLAMA

# bezstronny

20.03.2010 08:18

Zróbcie chociaż 1/10 z tego co Bartek a dopiero potem krytykujcie

Matka_Sławka_z_Gdańska

20.03.2010 11:05

Jezeli przezywasz fascynacje, to bierz swoje pieniadze i mu plac. Nikt Ci nie broni, zebys finansowal chlopaka. Sobie.

# bwradny

20.03.2010 19:25

dla siebie też :)

REKLAMA

# kjrysti

20.06.2010 21:54

Dla mnie bazarek moze nie istniec.Bazarek,gdzie sa kosmiczne ceny a obsluga bylejaka.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą