REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# GOSC

14.04.2013 21:00

NIE POLECAM

# rybka

26.04.2013 17:27

Weszłam do Mleczarni na Nowowiejskiej i od razu wyszłam.Ceny raczej nie barowo-mleczne.Tak samo komentowali ludzie oczekujący na tramwaj(bar jest przy przystanku).Tęsknię za prawdziwymi barami mlecznymi a nie takimi podróbkami.

# mapa

28.04.2013 18:53

Mleczny na Woli zachęcił mnie krowią reklamą na zewnątrz, a w środku?...zimny wystrój, zimna atmosfera, zimna obsługa, która nie potrafiła nic polecić i zimne jedzenie...ceny jedynie gorące. Za gorące jak na mleczny...nie zjem tam więcej.

REKLAMA

jaro65

06.05.2013 12:13

Nie wiem czy to dobry pomysł pod szyldem baru mlecznego - choć ceny jak w knajpie nad morzem, myślałem że załapie się tam na pracę w kuchni już http://www.cv-przyklady.com.pl/ :)

# Rafał

31.05.2013 00:33

ja wszedłem do środka i odniosłem inne wrażenie.
Super! super wnętrze, jasne, zachęcające do wejścia, obsługa nie można się przyczepić, jedzenie ciągle chcesz więcej!, ceny bardzo dobre, a jak ktoś narzeka to niech sobie sam ugotuje!

# on31

31.05.2013 00:41

Gorąco Polecam!!!!
uważam ,że to już jest nowa generacja matołki nie zrozumieją:)
Mnie urzekła krowa i generalnie wnętrze, pomysł na skalę europejską,bravo!
jedzenie ja jestem fanem polskiej kuchni, najbardziej posmakowały mi naleśniki, placki z i mięsa.

REKLAMA

# Lukas

01.06.2013 17:38

Hej!
Najpierw
wnętrze przyciągnęło moją uwagę, wow!
potem poznałem panią architekt bardzzzo wow wow!
jedzenie wow!
Generalnie to wszystko robi niezłe wrażenie.
Gratuluje!

# warszawiak

06.05.2014 21:38

Jezeli ktos uwaza ze to sa wysokie ceny to chyba powinien sobie sam ugotowac bo raczej w zadnej innej knajpie taniej nie znajdzie.
Obsługa i jedzenie super

# warszawiak

10.09.2014 01:40

Wystrój bardzo fajny, na dobrym poziomie.
Ceny nie są OK.wcale nie są wysokie. W knajpach na morzem są o wiele wyższe.
Przeraziła mnie obsługa, bez firmowych uniformów,
Pani przyjmująca pieniądze i zamówienia po przyjęciu pieniędzy odwraca się chwyta za talerz obmacując go wokoło i nakłada jedzenie.
Niestety musiałem zrezygnować z zamówienia.
Po zwróceniu uwagi Pani była wielce zdziwiona i zaskoczona dając swoim spojrzeniem w kierunku koleżanki wyraz własnego zdania na zaistniałą sytuacje.
Widocznie po wyjściu z toalety też nie myje rak tylko obsługuje klientów.
Punkt został tak zaprojektowany aby przyjmować pieniądze i jednocześnie nakładać jedzenie.
Ktoś nie pomyślał.... większość naszego społeczeństwa to jednak brudasy.

REKLAMA

# nick tymczasowy

24.06.2015 15:22

nie wiem o czym piszecie zimna obsluga???? a co maja sie wam w pas klaniac czy co..ja zostalam obsluzona normalnie ...bylam tam dwa razy pyszne jedzenie , dobre domowe, napewno skorzystam nie raz...

# nick tymczasowy

24.06.2015 15:24

przy obsludze pracuja dwie osoby jedna przyjmuje pieniadze inna nakłada....przynajmniej tak jest na Emilii Plater

# Justyśo

01.10.2018 15:36

Ja jednak wolę bar mleczny kijowska który znajduje się na pradze nieopodal dworca wschodniego. mają smaczną kuchnię, szczególnie dania mięsne i zupki mi pasują a moim dzieciom nieśmiertelne naleśniki. Polecam jak najbardziej. Uważam, że opłaca się bardzo no i cenowo dobrze się na tym wychodzi jednak.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024