Forum › Wola
# GOSC 14.04.2013 21:00 |
|
NIE POLECAM
|
# rybka 26.04.2013 17:27 |
|
Weszłam do Mleczarni na Nowowiejskiej i od razu wyszłam.Ceny raczej nie barowo-mleczne.Tak samo komentowali ludzie oczekujący na tramwaj(bar jest przy przystanku).Tęsknię za prawdziwymi barami mlecznymi a nie takimi podróbkami.
|
# mapa 28.04.2013 18:53 |
|
Mleczny na Woli zachęcił mnie krowią reklamą na zewnątrz, a w środku?...zimny wystrój, zimna atmosfera, zimna obsługa, która nie potrafiła nic polecić i zimne jedzenie...ceny jedynie gorące. Za gorące jak na mleczny...nie zjem tam więcej.
|
jaro65 06.05.2013 12:13 |
|
Nie wiem czy to dobry pomysł pod szyldem baru mlecznego - choć ceny jak w knajpie nad morzem, myślałem że załapie się tam na pracę w kuchni już http://www.cv-przyklady.com.pl/ :)
|
# Rafał 31.05.2013 00:33 |
|
ja wszedłem do środka i odniosłem inne wrażenie.
Super! super wnętrze, jasne, zachęcające do wejścia, obsługa nie można się przyczepić, jedzenie ciągle chcesz więcej!, ceny bardzo dobre, a jak ktoś narzeka to niech sobie sam ugotuje! |
# on31 31.05.2013 00:41 |
|
Gorąco Polecam!!!!
uważam ,że to już jest nowa generacja matołki nie zrozumieją:) Mnie urzekła krowa i generalnie wnętrze, pomysł na skalę europejską,bravo! jedzenie ja jestem fanem polskiej kuchni, najbardziej posmakowały mi naleśniki, placki z i mięsa. |
# Lukas 01.06.2013 17:38 |
|
Hej!
Najpierw wnętrze przyciągnęło moją uwagę, wow! potem poznałem panią architekt bardzzzo wow wow! jedzenie wow! Generalnie to wszystko robi niezłe wrażenie. Gratuluje! |
# warszawiak 06.05.2014 21:38 |
|
Jezeli ktos uwaza ze to sa wysokie ceny to chyba powinien sobie sam ugotowac bo raczej w zadnej innej knajpie taniej nie znajdzie.
Obsługa i jedzenie super |
# warszawiak 10.09.2014 01:40 |
|
Wystrój bardzo fajny, na dobrym poziomie.
Ceny nie są OK.wcale nie są wysokie. W knajpach na morzem są o wiele wyższe. Przeraziła mnie obsługa, bez firmowych uniformów, Pani przyjmująca pieniądze i zamówienia po przyjęciu pieniędzy odwraca się chwyta za talerz obmacując go wokoło i nakłada jedzenie. Niestety musiałem zrezygnować z zamówienia. Po zwróceniu uwagi Pani była wielce zdziwiona i zaskoczona dając swoim spojrzeniem w kierunku koleżanki wyraz własnego zdania na zaistniałą sytuacje. Widocznie po wyjściu z toalety też nie myje rak tylko obsługuje klientów. Punkt został tak zaprojektowany aby przyjmować pieniądze i jednocześnie nakładać jedzenie. Ktoś nie pomyślał.... większość naszego społeczeństwa to jednak brudasy. |
# nick tymczasowy 24.06.2015 15:22 |
|
nie wiem o czym piszecie zimna obsluga???? a co maja sie wam w pas klaniac czy co..ja zostalam obsluzona normalnie ...bylam tam dwa razy pyszne jedzenie , dobre domowe, napewno skorzystam nie raz...
|
# nick tymczasowy 24.06.2015 15:24 |
|
przy obsludze pracuja dwie osoby jedna przyjmuje pieniadze inna nakłada....przynajmniej tak jest na Emilii Plater
|
# Justyśo 01.10.2018 15:36 |
|
Ja jednak wolę bar mleczny kijowska który znajduje się na pradze nieopodal dworca wschodniego. mają smaczną kuchnię, szczególnie dania mięsne i zupki mi pasują a moim dzieciom nieśmiertelne naleśniki. Polecam jak najbardziej. Uważam, że opłaca się bardzo no i cenowo dobrze się na tym wychodzi jednak.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.