Forum › Białołęka
# Zenek21 03.03.2023 08:05 |
|
Dlatego obecna władza Warszawy powinna dostać czerwoną kartkę. Mam nadzieję że mieszkańcy Białołęki obudzą się przy najbliższych wyborach i odsuną od wladzy PR-owcow i polityków a wybiorą gospodarzy dbających o swoich mieszkańców!
|
# nnn 03.03.2023 08:51 |
|
Bagno Shreka? Chcecie zlikwidować naturalne środowisko ogra? Przecież to rzadki gatunek. Może właśnie ma okres lęgowy. Gdzie ekolodzy?
|
# Hrabia 04.03.2023 20:42 |
|
Białołęka to stan umysłu
|
# Czytelnik 06.03.2023 04:02 |
|
Białołęka jest jak komunizm. Wszystkiego brakuje, poza smrodem z czajki.
|
# Elzar 06.03.2023 11:13 |
|
Pomysł na dzielnicę został zaprzepaszczony. Urbanistycznie, bo zaplanowane arterie zarastają blokami i niektórych nie da się już zbudować / poszerzyć. Planistycznie, bo bloki są stawiane między domkami jednorodzinnymi, chaotycznie, bez zastanowienia. Komunikacyjnie, bo mimo iż dzielnia rozrasta się najszybciej w Warszawie, to władze myślą, że ludzie do pracy przeprawiają się wpław przez kanał żerański i że to wszystkim pasuje. Brakuje prawie wszystkiego... Tyle że jak tu mieszkam już 10 lat i jak jadę na Ursynów, na którym się wychowałem, to wiem czemu się stamtąd wyprowadziłem. Metro co prawda jest, ale betonoza aż bije po oczach. Ogólnie problemy dotyczą chyba całej Warszawy i ja coraz częściej spoglądam na mniejsza miasta...
|
# SMRÓD URZĘDNICZEGO BEZMÓZGOWIA 06.03.2023 19:55 |
|
Komentarz jest zbyteczny.
|
# KrzysiekKrzysiek 10.03.2023 12:52 |
|
Po co chodnik lepiej niech odrazu próg-spowalniacz zamontują.
|
# Nie dla burmistrza 14.03.2023 01:31 |
|
Chodnika nie będzie bo pan Burmistrz zrobi ścieżkę rowerową w tym samym miejscu po dwóch stronach ulicy bo przecież sport jest najważniejszy w dzielnicy i na to idzie najwięcej pieniędzy.....
|
# Bialomeka 14.03.2023 01:32 |
|
Czerwona kartka dla zarządzających Białołęką w tym dla burmistrza i jego zastępców
|
# Białołęka blee 23.03.2023 13:11 |
|
Oto cała Białołęka, nie ma na chodniki bo burmistrz pcha kasę w sport! Sport to jedyny dział którym zajmuje się burmistrz, a Wy o chodnikach marzycie. Zapomnijcie, nie za tego burmistrza! Trzeba poczekać aż ktoś inny będzie zarządzał a nie obecny burmistrz wtedy może chodniki będą
|
# Smutny 16.07.2023 12:04 |
|
10 lat temu obiecywali metro Grodzisk ,tramwaj ,Trasę Olszynki ,trasę mostu Północnego ,ciekawe przy wyborach co będą obiecywać dalej .Wstyd .
Jedyne co zrobili to ul Głębocka która wygląda tragicznie .Lepsza nazwa to studzienkowa. XXI wiek ale u Nas średniowiecze . |
# znawca tematu 16.07.2023 15:50 |
|
Smutna, przegrana dzielnica, na którą spływa goowno z całego miasta do śmierdzącej czajki.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.