Forum › Bielany
Badania pracownicze, gdzie?
# meandry 19.04.2023 10:20 |
|
Kochani badania pracownicze gdzie? Najlepiej gdzięs okolice Mokotowa. Dostałam skierowanie od pracodawcy, ale bez wskazanie gdzie.
|
# mariolka 20.04.2023 09:21 |
|
O to ciesz się, że nie masz wskazanej pzychodni bo ja ostatnio musiałam jechać na drugi koniec miasta, 2 godziny w jedną stronę komunikacją miejską, mysląłam ze nie dożyję do tych badań!
|
# angusi 21.04.2023 09:04 |
|
Jak Mokotów to polecam przychodnię Medivita. Mają wszystko na miejscu i robią badania w jeden dzień. Później firma się rozliczy z przychodnią :)
|
# julax 24.04.2023 11:16 |
|
Tak też tam byłam. Tylko dobra rada zarejestruj się online i przyjdź na czas bo przemiał tam mają spory więc nie warto się spóźniać, jeśli wszystko ma przebieg sprawnie :)
|
# jamniczek 11.05.2023 11:15 |
|
byłam w medivicie na badaniach pracowniczych, nic nie musisz specjalnego robić - na stronie jest romularz uzupełniasz, umawiasz się i przychodzisz ze skierowaniem, pozniej juz cię kierują gdzie trzeba i nic nie płacisz bo faktura idzie do zakładu pracy.
|
# kaszowiczka 15.05.2023 10:14 |
|
W temacie pracowniczych badań to również mogę polecić medivitę. Szybko i sprawnie. Zadzwoniłam i na drugi dzień już byłam na badaniach.
|
# Larry 17.06.2023 09:39 |
|
dzięki za namiary, sprawdzę sobie bo muszę podpisać umowę z jakąś przychodnią w końcu :)
|
# blaszka 17.05.2024 10:13 |
|
Hej! Jeśli szukasz miejsca na badania pracownicze w Warszawie, warto poszukać przychodni z dogodną lokalizacją i dobrą obsługą. Sprawdź, co oferują różne placówki.
|
# ciasteczko 27.05.2024 09:15 |
|
Cześć! W Warszawie znajdziesz wiele przychodni oferujących badania medycyny pracy. Warto poszukać takiej, która oferuje szybkie terminy i kompleksową obsługę.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.