REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

AutoCzesciZielonki.pl części samochodowe opinie

# autoblask

03.01.2024 11:51

Witam,
Z uwagi na to, że otworzyłem swój warsztat samochodowy szukam sklepów motoryzacyjnych, w których mógłbym się zaopatrywać. Mam w Warszawie dwa sklepy - jeden na Mokotowie drugi na Targówku, jednak oni nie mają pełnego asortymentu od ręki. Słyszałem o sklepie internetowym Auto Części Zielonki i chcę tam zamówić części dla klientów. Jakie macie opinie o tym sklepie? Ewentualnie czy znacie inne?

# maciejjj

02.02.2024 16:31

Cześć,
Mój brat prowadzi warsztat w Jamkach pod Wawą i nie zamawia części od lokalnych sprzedawców, bo raz się przejechał po pierwsze na cenie (warszawskie ceny) to jeszcze wcisnęli mu zamiennik w cenie oryginalnej części. Znalazłem później właśnie ten sklep Zielonki i zamawiałem u nich auto cześci już kilka razy. Jeszcze nie było sytuacji żeby mi coś pomylili, czy przysłali nie odpowiedni komponenty. Wszystko elegancko, szybko i w lepszych cenach, także ja polecam Ci. Zamów raz zobacz, jak będzie ok to zdecydujesz ;)

# nirvana

04.03.2024 13:31

AutoBlask, gdzie masz warsztat dokładnie bo w małżonki samochodzie mam do wymiany rozrząd w Audi A4 r. 2010 robisz takie modele? Sam tego nie ogarnę. Drobne naprawy umiem zrobić bez problemu, ale rozrząd to wyższa szkoła jazdy. Jeśli chodzi o autoczescizielonki.pl to polecam też. Zamawiałem parę razy, czy to części czy auto kosmetyki, oleje i wszystko dotarło takie, jakie być powinno. Paczki dobrze zabezpieczone, nawet takie większe części. Widać, że pracują tam ludzie z głową i wiedzą, jak zapakować daną część, aby jej nie uszkodzić, bo różne części do mnie docierały z innych sklepów i niestety nie zawsze w jednym kawałku.

REKLAMA

# autoblask

28.03.2024 16:09

Robię Robię :) Z rozrządem to już grubszy temat. W niektórych przypadkach trzeba pół auta rozebrać. Znajdziesz mój warsztat na Radzymińskiej. Pytaj o Michała ;) Co do Auto Części Zielonki to dzięki za polecenie. Zamówiłem stamtąd już 3 razy cześci i wszystko ok. Na prawdę jestem zadowolony i chyba będę zamawiać od nich częściej.

# kolega z branży

31.05.2024 19:09

Ja polecam zarówno Michała z warsztatu na Radzymińskiej, jak i AutoCzescizielonki.pl ;) Zamawiałem niejednokrotnie i zawsze wszystko cacy. Na czas, ceny też spoko. Plus też za dostępność - większość auto części od ręki.

# dr.moto

03.07.2024 17:22

Ja z kolei dziekuję Wam za tą dyskuję, bo jak znalazłem ten wątek na forum to sobie z ciekawości zamówiłem części z autoczescizielonki.pl i ku mojemu zdziwieniu na prawdę wszystko ok. Szybko, sprawnie, paczka zabezpieczona na wszelkie okoliczności. Jestem zadowolony, bo z różnymi partaczami ze sklepów moto się spotykałem, a tu jednak traktują klienta z szacunkiem.

REKLAMA

# Michaił

06.08.2024 17:09

Jako klient sklepu autoczescizielonki.pl, mogę śmiało polecić ich usługi. Zamówiłem kilka części samochodowych z dostawą i jestem bardzo zadowolony z całego procesu. Strona internetowa jest przejrzysta i łatwa w obsłudze, co pozwoliło mi szybko znaleźć potrzebne produkty. Ceny były konkurencyjne, szczególnie porównując z warszawskimi. Jedynym drobnym minusem była chwilowa niedostępność jednej z części, ale zostałem o tym szybko poinformowany i zaproponowano mi alternatywne rozwiązanie. Ogólnie, bardzo pozytywne doświadczenie i na pewno będę wracał do tego sklepu.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA