Forum › Białołęka
Autobusy 101 509 E6
# Thomas 27.02.2004 13:26 |
|
Wczoraj przeczytałem w Gazecie Stołecznej o nowych zmianach w rozkładach jazdy. Nas mieszkańców Tarchomina i Nowodworów chcą uszczęśliwić wprowadzeniem autobusu E6 , który z Nowodworów pojechałby do Dworca Wileńskiego lub Wschodniego . Autobus 509 miałby być połączony z linią 101 , a w wyniku tego połęczenia została by tylko linia 101 , która by jeździła z Nowodworów do stacji metra Politechnika .
Uważam , że to fatalny pomysł ! Te zmiany nie wprowadzą nic idobrego. Autobus E6 do niczego nie jest potrzebny ,a likwidacja autobusu 509 to tragedia . 101 jest wolny , zatrzymuje się prawie na każdym przystanku . Dodam też , że na obecnej trasie autobusu 509 cały czas jest pełno ludzi i tłok więc zamiast likwidować 509 warto by nawet było przedłużyć trasę autobusu 101. A co wy o tym wszystkim sądzicie ? |
# Thomas 27.02.2004 13:30 |
|
A oto adres e-mailowy ZTM ztm@ztm.waw.pl ! Napiszcie im co sądzicie o tych zmianach.
|
dar200 28.02.2004 18:46 |
|
Jestem za tym aby nie łączyć 2 lini w jedną
|
# Ala 01.03.2004 14:47 |
|
Zlikwidują linię 509, ale w zamian do Targowej dojedzie się autobusem E-6. Myślę, że to dobry pomysł. Linia 509 wcale nie była szybka, bo miała wiele przystanków na żądanie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.