Forum › Targówek
# Kalafior 03.09.2021 12:36 |
|
Przecież dopiero co to remontowali. ???
|
# Jelonkowy 03.09.2021 15:22 |
|
Biznes chce, aby zamiast jednopoziomowego pasażu powstał pasaż z mieszkaniami na wynajem. Taki kurnik do chowu ludzi. Na dole będą mieli sklepy, a przy okazji na piętrze będzie można im wynająć mieszkanie. Hodowanie klientów. Konsumpcjonizm i kreowanie potrzeb klienta, a później zarabianie na nich.
|
# mbf 03.09.2021 19:09 |
|
Ciekawe gdzie pomieszczą dodatkowe auta?
|
# Onnnnn 03.09.2021 22:43 |
|
Fakenews. Lepiej weryfikujcie, co publikujecie.
|
# xxx 04.09.2021 05:56 |
|
#Onnnnn napisał(a) 03.09.2021 22:43 Fakenews. Lepiej weryfikujcie, co publikujecie. Rozumiem, że reprezentujący Atrium na komisji ładu przestrzennego Marcin Olech podał tego fake newsa? - To obiekty zaprojektowane jeszcze w latach 90. jako monofunkcyjne. Ich stan jest dziś, można powiedzieć, opłakany - mówił Marcin Olech . - Pandemia przyspieszyła decyzje o modernizacji. Doszliśmy do wniosku, że najlepsze byłoby zastąpienie tych centrów handlowych zabudową wielofunkcyjną. Myślimy o mieszkaniach na wynajem, z handlem i usługami na niższych kondygnacjach, z hotelami i biurami od strony tras komunikacyjnych. |
# Paweł 05.09.2021 12:10 |
|
#Kalafior napisał(a) 03.09.2021 12:36 To może być jakiś fakenews? Planowali rozbudowę od strony "S" i na pewno za tym chodzili tak więc...Przecież dopiero co to remontowali. ??? |
# Targowkowszczanin 07.10.2021 05:19 |
|
Ich stan jest dziś, można powiedzieć, opłakany - mówił Marcin Olech . -
Jak skomentiwac te wypowiedz??Stan oplakany ??Kiedy ten duren tam byl i czy wogole??Polowa obiektu jest nowa,dopiero co dobudowana,wszytsko jest w idealnym stanie ,czyste i kolorowe.Gdyby nie kretynskie zamykanie w neidziele,wszytsko tetniloby zyciem. Kolejny duren,chcacy sie przypodobac J.K. i liczacy na fuche w PiS. |
# magdalenaaa 17.10.2021 16:06 |
|
Mi to nie przeszkadza, bo zakupy i tak robię poprzez wszelkiej maści aplikacje, bo w dzisiejszych czasach fizyczne odwiedzanie sklepów to dla mnie. Teraz testuje JOKR i nie dość, że ceny jak w sklepach to jeszcze darmowa dostawa do 15 minut. Po co więc fizyczne sklepy
|
# dada 19.02.2022 15:41 |
|
Czyżbyśmy wrócili do czasów z lat 90 XX wieku, kiedy to najpierw remontowano obiekty, a potem sprzedawano za cenę ogrodzenia lub jednej nowej maszyny? Nic się nie opłacało oprócz sprzedaży... To centrum handlowe spełnia oczekiwania mieszkańców i nie powinno być zniszczone!!!
|
# Leśny 08.10.2023 11:31 |
|
Dada - to nie ty decydujesz. To właściciel podejmie decyzję .
|
# sroka1 11.11.2023 11:20 |
|
Nie mam zdania bo na w robiłam tam zakupów, najczęściej jeżdżę do m1, teraz wybieram się tam dlatego że jest misja wygrywanie bo chce odebrać jadę na kolejne zakupy
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.