REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# lolo

21.11.2012 10:48

To niech pożyczą od Straży miejskiej ona ma ich tak dużo .

# Chris

26.11.2012 16:26

Radary ustawia się nie tam gdzie ktoś łamiąc przepisy zagraża bezpieczeństwu, tylko tam, gdzie można zarobić jak najwięcej ;)

# Księżycowy

28.11.2012 21:46

Zgadzam się z Chris zupełnie ,ktoś pisząc że nie ma gdzie - popełnia nietakt moralny. chyba że komuś na tym zależy ,żeby radary tu nie stały ?
I tu moja mała uwaga ,zauważyłem że misio z rejestracją WZ (ale nie tylko)
zapier..... po Arkuszowej koło paczki i lepiej ,natomiast przejeżdżając przez Laski czy Izabelin jedzie maksymalnie 60 , przy różnicy w ograniczeniu 10km/h miedzy gminami.
I pytanie: Czy należy uważać na dzieci tylko własne we własnej gminie, CZY RACZEJ NALEŻAŁOBY ZWOLNIĆ I W INNYCH GMINACH ?

REKLAMA

# binoleq

13.12.2012 09:28

witam tez mieszkam na arkuszowej co tam sie dzieje to sknadal ostatnio stalem z 5 minut przy przejsciu dla pieszych z dzieckiem czekajac az ktos kurka wodna mnie przepusci wkoncu ktos przepuscil a samochod zaczal wyprzedzac malo co dziecka mi nie zabil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po czym jeszcze kierowca wysiadl i zaczal klnac wiec do niego podszedlem w pysk za przeproszeniem dostal za to co zrobil ... jeszcze cos tam bluzgal ale juz olalem go !!! no ludzie swiatla zalozcie a nie jaja sobie robicie z ludzi tam mieszkajacych pieniadze sa.. zajmujecie sie duperelami a tak trudno cos zrobic dla mieszkancow... przysiegam ze jak cos sie stanie mojemu dziecku na tej ulicy to wyzej z tym pojde ... nie macie niby pieniedzy urzedasy a kase trzepiecie ja zyje za 800zl nie cale i musze dac rade... wam to pewnie tylko na waciki starczy...
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą