REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Araby wysadziły Wołominiaków w kosmos??

Erneścio

25.07.2023 22:01, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 25.07.2023 22:24

Próbowałem dzisiaj TAXI brać z zachodniego, uffff, ludzie. Kiedyś, stała tam cała elita bezTasometrowców, no wiecie, tacy, co WPR i WWL mieli na blachach i licznik oraz trasę dla każdego inne a kogut TAXI (to była wtedy nowość) był na magnesie, loga firm i lewa numeracja też.
A dzisiaj to się wszystko zmieniłoooooo widzę!
Otwieram ja drzwiczki Priusa uberowego hybrydowego, w środku szofer makumba, krzyczy uradowany abla,bla,blu,cieńTopry, pan jechać jak gdzie ja wozić ... Normalnie, ELE to się chowie :))))
a MPT to już w ogóle jakaś patologia.
Multikultiexpress, licznik włączył dopiero przy Grójeckiej ale i tak cyferki mu się na miejscu zjechały i zamiast 30 krzyczał 50. Ale to i tak nic, inny w sobotę policzył mi EURO zamiast PLN z taksometru. I tak widziałem gołym okiem że lewizna, kilometry biło normalnie na liczniku a na tasometrze jak na moje oko co 800m. Przygoda wyszła o 12 talarów więcej aniżeli za to samo rano z droższym MPT.
Ganz legal ta Polska, gdzie podziały się PRZEWOZY OSÓB, no te GROSIKI, których wszyscy ganiali ??
Pogonili?
Swoich?
A teraz co zrobią??
A Ubera brałem bo nic innego w okolicy nie widziałem. Pogonili ??? :)))))
:-)
Gagnsterka pełną parą i to na legalu. Brawo Warszawooo...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl