REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Antykoncepcja

# Barcia

15.11.2017 17:15

Dziewczyny pomocy... biore tabletki antykoncpecyjne. Od wczoraj mam ostra biegunke, jak mam brac tabletki by zachowac ciaglosc zabezpieczenia?

# bonanza_zielona

16.11.2017 08:48

Słoiki zatrudnione w corp. dostają małpiego rozumu będąc w hotelu i widząc szwedzki stół. W szklanych biurach czują się jak w chmurach i odlatują. Pracuje od 10 lat w corpo z normalnymi ludźmi z miasta i nie ma takich ekscesów.

# sarcia

18.11.2017 19:22

Tez biore tabletki wiec wiem jak to jest. Biore belare bo po niej czuje sie najlepiej. Gdy mialam zatrucie pokarmowe to bralam tabletki normalnie a jesli doparla mnie biegunka przed uplywem 4 godzin to bralam druga by uzupelnic ta ktora sie nie wchlonela. A jesli po drugiej tez biegunka to przez tydzien stosowalam dodatkowo gumki

REKLAMA

# Kristenover

19.11.2017 14:45

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

# Adrianna

25.11.2017 12:22

Ja zawsze sie balam takich sytuacji przy tabletkach. Mialam wrazenie, ze nigdy nie bede w 100% pewna tego, czy tabletka sie wchlonela czy nie, dlatego zdecydowalam sie na wkladke levosert. teraz przynajmniej moge czuc sie w 100% pewnie, a dodatkowo nie musze dziennie pamietac o tablketkach :)

OnaOna

25.11.2017 14:42

kristenover syf to masz w glowie, antykoncepcja to najlepsze rozwiazanie jakie moze byc by uchronic sie przed wpadka ! nie kazzdego stac na wychowanie tuzina pociech

REKLAMA

# Branic.hu.jecki

25.11.2017 19:33

500+ wynagrodzi ci męki, a tę marną reklamę wsadź sobie w tyłek, od tego nie zajdziesz

# Joanna

13.06.2019 23:22

A powiedźcie mi co myślicie o antykoncepcji naturalnej ? A https://www.tantra.pl/? Słyszałam ,że te informacje w 100% się łączą, ba ! są niezbędne !

# HAKER

14.06.2019 04:18

Witam,
ZAJMUJĘ SIĘ PROFESJONALNYM WŁAMYWANIEM NA KONTA FACEBOOK!
Zanim zapacisz to udowodnię Ci, że posiadam login i hasło do konta FB, które mi zleciłeś/aś! Jako dowód Wyślę Ci część rozmów z Tobą i tą osobą lub inną osobą, którą mi wskażesz!
Pierwszę udowodnię, potem płacisz i wysyłam Ci login i hasło do konta fb tej osoby!
NIE PISZ DO MNIE TU TYLKO NAPISZ NA MAILA!
damian.kozdron88@o2.pl
ZAPISZ SOBIE SZYBKO TEGO MAILA, BO TEN POST ORAZ MOJE KONTO ZOSTANIE ZA NIEDŁUGO USUNIĘTE ZA DODANIE TAKIEGO POSTA!
100% DYSKRECJI!
cena: 400 zł do negocjacji!
Zapraszam!

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni