REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

ANKIETKA do licencjata...

# g-o-s-i-a

14.04.2005 16:49

Witam!
Studiuje turystyke i rekreacje, pisze prace licencjacką o gminie W-wa Białołęka.
Potrzebuje przeprowadzic badanka na podstawie których dokonam analizy tematu. Bedzie ona dotyczyła świadomości atrakcyjności turystyczno-krajoznawczej gminy W-wa - Bialoleka wśród studentów oraz ludzi którzy zamieszkuja ta gmine (2 odzielne ankietki=> dla studentow z Warszawy! oraz ludzi którzy zamieszkuja Białołeke) Jeśli ktoś byłby
zainteresowany wypełnieniem ankietki/ankietek prosze pisac na maila.
Poswieccie mi 5 min Waszego cennego czasu
gooooosia@wp.pl <5xo>
Z gory dziekóweczka za ew pomoc. Pozdrawiam!

# gosia

14.04.2005 22:07

Z góry palcóweczka za ew pomoc. Pozdrawiam!

# basik

15.04.2005 09:52

Nie wróże Ci wiele dobrego skoro nawet nie wiesz że Białołęka to dzielnica a nie gmina ...

REKLAMA

# g-o-s-i-a

15.04.2005 16:17

wiem więcej niż ty...

Matka_Sławka_z_Gdańska

15.04.2005 22:09

Palcoweczka ? Dziewczynki...moze lepiej niech jedna drugiej strzeli patelnie z wdziecznosci ... Co Wy na to ?

# marek

16.04.2005 16:05

Pomoglbym, ale sadzac po jezyku mamy do czynienia z dzieciakiem (ew. osoba zdziecinniala) a ja nie koresponduje z dziecmi. Kogo to teraz na uczelni mozna spotkac. Albo co za uczelnie ?

REKLAMA

# g-o-s-i-a

17.04.2005 12:09

Na necie kazdy moze sie podawac za kogos innego i tak bylo w tym przypadku, nick-> gosia to nie ja <moj brzmi g-o-s-i-a>, nie jestem na tyle prosta osoba zeby pisac o jakis palcoweczkach... To swiadczy tylko o osbobach, ktore na tym forum sie udzielaja i pisza glupoty.... Widze ze to nie byl dobry pomoc proszac ludzi na TYM forum... Czlowiek chce dobrze, a tu prosze, to jest wlasnie Polska! To tyle... Thx

# Wincenty.

18.04.2005 10:27

O zgrozo ! Ty masz być absolwentką uczelni której masz dodać splendoru ! Nauko polska jak upadłas nisko!!!

Gonzo-reaktywacja

18.04.2005 22:14

A niech się wali z tą ankietą, błzenada z tą turystyką, szkoda czasu ..., nic mądrego po takiej szkole nie wyrośnie ;)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe