Forum › Białołęka
ANKIETKA do licencjata...
# g-o-s-i-a 14.04.2005 16:49 |
|
Witam!
Studiuje turystyke i rekreacje, pisze prace licencjacką o gminie W-wa Białołęka. Potrzebuje przeprowadzic badanka na podstawie których dokonam analizy tematu. Bedzie ona dotyczyła świadomości atrakcyjności turystyczno-krajoznawczej gminy W-wa - Bialoleka wśród studentów oraz ludzi którzy zamieszkuja ta gmine (2 odzielne ankietki=> dla studentow z Warszawy! oraz ludzi którzy zamieszkuja Białołeke) Jeśli ktoś byłby zainteresowany wypełnieniem ankietki/ankietek prosze pisac na maila. Poswieccie mi 5 min Waszego cennego czasu gooooosia@wp.pl <5xo> Z gory dziekóweczka za ew pomoc. Pozdrawiam! |
# gosia 14.04.2005 22:07 |
|
Z góry palcóweczka za ew pomoc. Pozdrawiam!
|
# basik 15.04.2005 09:52 |
|
Nie wróże Ci wiele dobrego skoro nawet nie wiesz że Białołęka to dzielnica a nie gmina ...
|
# g-o-s-i-a 15.04.2005 16:17 |
|
wiem więcej niż ty...
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 15.04.2005 22:09 |
|
Palcoweczka ? Dziewczynki...moze lepiej niech jedna drugiej strzeli patelnie z wdziecznosci ... Co Wy na to ?
|
# marek 16.04.2005 16:05 |
|
Pomoglbym, ale sadzac po jezyku mamy do czynienia z dzieciakiem (ew. osoba zdziecinniala) a ja nie koresponduje z dziecmi. Kogo to teraz na uczelni mozna spotkac. Albo co za uczelnie ?
|
# g-o-s-i-a 17.04.2005 12:09 |
|
Na necie kazdy moze sie podawac za kogos innego i tak bylo w tym przypadku, nick-> gosia to nie ja <moj brzmi g-o-s-i-a>, nie jestem na tyle prosta osoba zeby pisac o jakis palcoweczkach... To swiadczy tylko o osbobach, ktore na tym forum sie udzielaja i pisza glupoty.... Widze ze to nie byl dobry pomoc proszac ludzi na TYM forum... Czlowiek chce dobrze, a tu prosze, to jest wlasnie Polska! To tyle... Thx
|
# Wincenty. 18.04.2005 10:27 |
|
O zgrozo ! Ty masz być absolwentką uczelni której masz dodać splendoru ! Nauko polska jak upadłas nisko!!!
|
Gonzo-reaktywacja 18.04.2005 22:14 |
|
A niech się wali z tą ankietą, błzenada z tą turystyką, szkoda czasu ..., nic mądrego po takiej szkole nie wyrośnie ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.