REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Ankieta, kiedy będzie Most Pólnocny

Andrzej Świtalski

19.12.2006 21:55

Na forum Dąbrówki Wiślanej zaproponowałem ankietę, aby wytypować kiedy będziemy mieli Most Północny. Tam jest olbrzymia większość z PO. Nawet są ciekawe wyniki. Może ktoś potrafi zrobić podobną tutaj - ja jestem zbyt słaby w te klocki.

# ekspert

19.12.2006 21:58

2012 razem z metrem, do tego czasu komunikacyjny paraliz ratowany skm z legionowa.

# NN

20.12.2006 18:25

Nie wiem, jak można żyć tym, co nastąpi najwcześniej za 5 lat? Most niczego nie zmieni, za 5 lat będzie dwa razy większe natężenie ruchu. Jeśli Modlińska nadal będzie jedyną możliwością przemieszczania się, to czarno to widzę.

REKLAMA

# właściciel auta

20.12.2006 22:05

Dziwię się panu Panie Switalski że przed świętami zadaje Pan takie prozaiczne pytanie.Kiedy będzie most ?Przecież Pan jako PiS owiec mówił w swoim programie że będzie w 2008.I coś pan zrobił w tej materii ? Krótko.Gów..
Zdrowych i Wesołych Świąt !!!

# NN

21.12.2006 12:05

Aktualne oferty kosztów budowy są wprost idealne dla PO (pamiętając o kosztach mostów, które poprzednio zbudowali: siekierkowski i świętokrzyski); są po prostu zawyżone i to trzykrotnie.
Wniosek taki: budowa ruszy rychło z inwestorem zastępczym.

# piotrek

23.12.2006 00:01

a mnie tam bez tego mostu super fajowo jest.
po co mi ten most?
już go nie chcę!
przyzwyczaiwszy się!
a tak to tylko most i most, jest fajnie i bez mostu.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni