Forum › Białołęka
Ankieta, kiedy będzie Most Pólnocny
Andrzej Świtalski 19.12.2006 21:55 |
|
Na forum Dąbrówki Wiślanej zaproponowałem ankietę, aby wytypować kiedy będziemy mieli Most Północny. Tam jest olbrzymia większość z PO. Nawet są ciekawe wyniki. Może ktoś potrafi zrobić podobną tutaj - ja jestem zbyt słaby w te klocki.
|
# ekspert 19.12.2006 21:58 |
|
2012 razem z metrem, do tego czasu komunikacyjny paraliz ratowany skm z legionowa.
|
# NN 20.12.2006 18:25 |
|
Nie wiem, jak można żyć tym, co nastąpi najwcześniej za 5 lat? Most niczego nie zmieni, za 5 lat będzie dwa razy większe natężenie ruchu. Jeśli Modlińska nadal będzie jedyną możliwością przemieszczania się, to czarno to widzę.
|
# właściciel auta 20.12.2006 22:05 |
|
Dziwię się panu Panie Switalski że przed świętami zadaje Pan takie prozaiczne pytanie.Kiedy będzie most ?Przecież Pan jako PiS owiec mówił w swoim programie że będzie w 2008.I coś pan zrobił w tej materii ? Krótko.Gów..
Zdrowych i Wesołych Świąt !!! |
# NN 21.12.2006 12:05 |
|
Aktualne oferty kosztów budowy są wprost idealne dla PO (pamiętając o kosztach mostów, które poprzednio zbudowali: siekierkowski i świętokrzyski); są po prostu zawyżone i to trzykrotnie.
Wniosek taki: budowa ruszy rychło z inwestorem zastępczym. |
# piotrek 23.12.2006 00:01 |
|
a mnie tam bez tego mostu super fajowo jest.
po co mi ten most? już go nie chcę! przyzwyczaiwszy się! a tak to tylko most i most, jest fajnie i bez mostu. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.