REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

Aluhaus opinie

# haraczuq

15.01.2024 16:18

Cześć, Interesują mnie opinię o firmie Aluhaus. Interesuje mnie zamówienie okien aluminiowych, drzwi i ogrodu zimowego - modernizuję restaurację i chcę wszystko mieć na tip top. Słyszałem dobre opinie o firmie, ale jak ktoś ma jakieś zdjęcia realizacji swoich bede wdzięczny za podesłanie mi na maila: jakubharaczuk@gmail.com.

# restaurator

22.01.2024 14:57

Hej, Podesłałem Ci wczoraj zdjęcia, ale nie odpowiedziałeś to nie wiem, czy dotarły. Ja zamawiałem ogród zimowy we wrześniu był montaż. Też w Aluhaus. Jestem mega zadowolony, świetnie wykonany i solidny. Klienci bardzo chętnie korzystali z tej części restauracji wręcz nawet rezerwowali stoliki w części z ogrodem zimowym.

# haraczuq

25.01.2024 10:07

Tak otrzymałem maila. Dziękuję bardzo. Właśnie zdjęcia do mnie najbardziej przemawiają. Byłem w Twojej restauracji w listopadzie chyba i bardzo mi się podobał Wasz ogród zimowy, ale nie było tam już miejsc i siedzieliśmy w środku. Świat jest mały, dzięki za polecenie.

REKLAMA

# ginger

07.02.2024 11:06

Zamówiłeś tam? Ja mam od nich drzwi i sobie chwalę. Mam daszek, tak jak zalecają. Drzwi są ładne, nowoczesne, mają sporo przeszkleń. Mimo ulew i wiatru nic nie przecieka. Wiadomo Aluhaus to nie jest niska półka cenowa, ale najdrożsi też nie są. Bardzo dobrą mają jakość i za to warto dopłacić.

# haraczuq

19.02.2024 10:40

Tak tak już wstępnie rozmawiałem. Jesteśmy na etapie projektu, wycenę zaakceptowałem.

# billy

14.03.2024 16:56

Daj znać koniecznie, jak z tym ogrodem zimowym, bo sam myślę, ale do domu. Zamawiałem w Aluhaus drzwi zewnętrzne aluminiowe i jestem zadowolony. Już 2 lata odkąd mieszkamy i drzwi, jak nowe, ładny, nowoczesny design, szczelne są, nie mogę się do niczego przyczepić, dlatego biorę ich pod uwagę pod kątem zamówienia ogrodu zimowego.

REKLAMA

# marek88

22.03.2024 21:54

Może trochę inne pytanie, ale producent ten sam. Jak oceniacie ich drzwi zewnętrzne? Czytałem na grupach na Facebooku, że raczej wszystko spoko. Drzwi solidne i szczelne, nie są co prawda to drzwi za 5 tysięcy, ale za jakość i bezpieczeństwo liczę się z tym, że zapłacę.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025