REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

afera "telagraf"

# piotrek

27.03.2006 21:28

zasłyszałem, iz ongiś wydarzyła sią afera "telegraf"
czy to afera SLD?
może ktoś mi wyjaśni, bo nie wiem nic w tym temacie..................

# viki

27.03.2006 21:52

no toś chyba z księżyca albo rocznik 1990. Telegraf to nierozliczona spółka jednojajowych.

# Janusz

28.03.2006 08:24

Najlepiej wszystkie afery wrzucić do jednego wora czyli SLD.Okazuje się jednak że jesli idzie o normy postępowania to są -małe pikusie przy tych olbrzymach.

REKLAMA

# Szewczyk Dratewka

28.03.2006 20:52

Czy oprócz tego, że słyszałeś słowo "Telegraf", możesz cokolwiek powiedzieć o tej tzw. aferze? Jeżeli była jakaś afera to dlaczego Millery i inne czerwońce nie powołały komisji śledczej dla jej wykrycia?
Zastanów się człowieku co mówisz i jaką prasę czytasz i zacznij myśleć zamiast powtarzać puste slogany.
Afery i jaja z Państwa i Państwa to kto inny robi. Przykład: Prezio Olek wynajmuje fundacji Olka i fundacji żony Olka lokal publiczny w centrum Warszawy i jeszcze otwiera w nim biuro byłego prezia Olka za jedyne 5.50 (gdzieś około tego) za metr.
Życze mniej zacietrzewienia a wiecej myślenia

# klient

29.03.2006 09:56

Zapytaj się Szewczyku ile za lokale placila Mierzejewska ?Czy Twoim zdaniem Prezydent Polski - dwoch kadencji powinien zalożyć biuro pod mostem ? Czy nie rozumiesz że promocja i ( nie tylko) Polski trwa przez wczesniejsze powiązania i kontakty .
Nie gloś myśli prymitywnego szewca bo znam wielu ktorzy zachowują umiar i rozsądek .

# prawdziwy Polak

29.03.2006 12:57

I dlatego powinien płacić tylko 1-złotówkę za cały lokal a nie za metr. Nie stać b.prezia na taki wydatek to ustanowić fundację "byłych" i dać dotację państwową.Nie zabierać tylko
Św.O B , Radiu M... i Tv T...

REKLAMA

# NN

29.03.2006 13:05

Afera "Telegraf" już dawno została osądzona przez sąd, skazano niejakiego Zalewskiego (członka PC) i jeszcze kogoś na dwa lata. Wyrok odsiedział, ułaskawienie nie przyszło (ech Starachowice).

# piotrek

29.03.2006 20:32

ja pytałem, a tu jakiś jarząbek(viki) ocenia, zastanów sie jarząbku zanim ocenisz, bo jak wezmę cię w obroty to zamilkniesz....
czy ktoś może mi w końcu wyjaśnić o co chodzi w tej aferze, czy forum odwiedzają same pisuary, że nikt nie chce nic smarknąć!!!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni