Forum › Białołęka
afera "telagraf"
# piotrek 27.03.2006 21:28 |
|
zasłyszałem, iz ongiś wydarzyła sią afera "telegraf"
czy to afera SLD? może ktoś mi wyjaśni, bo nie wiem nic w tym temacie.................. |
# viki 27.03.2006 21:52 |
|
no toś chyba z księżyca albo rocznik 1990. Telegraf to nierozliczona spółka jednojajowych.
|
# Janusz 28.03.2006 08:24 |
|
Najlepiej wszystkie afery wrzucić do jednego wora czyli SLD.Okazuje się jednak że jesli idzie o normy postępowania to są -małe pikusie przy tych olbrzymach.
|
# Szewczyk Dratewka 28.03.2006 20:52 |
|
Czy oprócz tego, że słyszałeś słowo "Telegraf", możesz cokolwiek powiedzieć o tej tzw. aferze? Jeżeli była jakaś afera to dlaczego Millery i inne czerwońce nie powołały komisji śledczej dla jej wykrycia?
Zastanów się człowieku co mówisz i jaką prasę czytasz i zacznij myśleć zamiast powtarzać puste slogany. Afery i jaja z Państwa i Państwa to kto inny robi. Przykład: Prezio Olek wynajmuje fundacji Olka i fundacji żony Olka lokal publiczny w centrum Warszawy i jeszcze otwiera w nim biuro byłego prezia Olka za jedyne 5.50 (gdzieś około tego) za metr. Życze mniej zacietrzewienia a wiecej myślenia |
# klient 29.03.2006 09:56 |
|
Zapytaj się Szewczyku ile za lokale placila Mierzejewska ?Czy Twoim zdaniem Prezydent Polski - dwoch kadencji powinien zalożyć biuro pod mostem ? Czy nie rozumiesz że promocja i ( nie tylko) Polski trwa przez wczesniejsze powiązania i kontakty .
Nie gloś myśli prymitywnego szewca bo znam wielu ktorzy zachowują umiar i rozsądek . |
# prawdziwy Polak 29.03.2006 12:57 |
|
I dlatego powinien płacić tylko 1-złotówkę za cały lokal a nie za metr. Nie stać b.prezia na taki wydatek to ustanowić fundację "byłych" i dać dotację państwową.Nie zabierać tylko
Św.O B , Radiu M... i Tv T... |
# NN 29.03.2006 13:05 |
|
Afera "Telegraf" już dawno została osądzona przez sąd, skazano niejakiego Zalewskiego (członka PC) i jeszcze kogoś na dwa lata. Wyrok odsiedział, ułaskawienie nie przyszło (ech Starachowice).
|
# piotrek 29.03.2006 20:32 |
|
ja pytałem, a tu jakiś jarząbek(viki) ocenia, zastanów sie jarząbku zanim ocenisz, bo jak wezmę cię w obroty to zamilkniesz....
czy ktoś może mi w końcu wyjaśnić o co chodzi w tej aferze, czy forum odwiedzają same pisuary, że nikt nie chce nic smarknąć!!! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.