REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

A co myślicie o Włodkowskim?

# ELKA

28.09.2006 09:26

Radny, burmistrz, przewodniczący rady? Czytałam jego tekst w Aveciarzu. Wydaje się sensowny..))

# ANTYELKA

28.09.2006 10:26

Kpiny!!!Elka zwariowałaś ???

# ANd

28.09.2006 10:58

Dobry kandydat, popieram. Wniesie trochę świeżości do towarzystwa figur woskowych

REKLAMA

# Pisunia

28.09.2006 11:14

Wolałabym Historyka, ma większą wiedzę i doświadczenie. Ale Włodkowski tez może być, pewnie niedługo zabierze Ostrowskiemu władzę w PIS.

# Ziuta

28.09.2006 12:53

Niech zabierze Ostrowskiemu władze - część PISowców na to czeka ...na razie siedzą cicho bo padł cień na miejscową organizacje. Faktem jest że Ostrowskiego mimo że jest przewodniczącym niewiele osób lubi no może poza " elitą " Jednak jeżeli Ostowski " utonie" to pociągnie kilku z nich za sobą. Mimo wszystko Włodkowski w miejscowym PIS to super alternatywa.

# ziębek

28.09.2006 16:46

OSTRY vs WŁODI
oto jest pytanie: Ciekawe czy po zapoznaniu się z treścią pan Darek zrobi miejsce dla Włodkoskiego na liście. Nikt o zdrowych zmysłach nie wpuszcza " kochanka do łoża swej żony "...
Choć stwierdzę że odnowa sie przyda - Ostrowski do utylizacji a Włodkowski na fotel szefa.

REKLAMA

# Włodkowski

28.09.2006 19:52

Pytanie tylko, czy Włodkowskiemu blisko do PIS-u czy może gdzie indziej!

# antyWłodkowski

28.09.2006 22:34

Włodkowski niech zajumje się lepiej tym co robi - i za to ma u mnie i wielu innych poparcie ale na radnego niech nie idze ( wypaczy się po kilku latach albo wypali ) A Ostrowski to najlepsze wyjście dla dzielnicy...Tylko ten facet poradzi sobie z ze wszystkimi problemami , tylko Ostrowski jest NAJLEPSZYM wyborem i przeciw wagą dla " Śmieciowego Jacka " i " Smoka ".
Tak więc odczepcie się od Ostrowskiego wszyscy Ci co mają jakieś antypatie - to najuczciwszy z kandydatów!!!

# elektorat

29.09.2006 00:02

Tyle, że Włodkowski robi wiele, a często spotykają go trudności właśnie ze strony Imć Panów PIS lub ich przydupasów-urzędników. Przykładem - jednym, choć nie jedynym - jest skandal wokół konkursu na zadania z dziedziny kultury organziowanym przez Wydział Kultury - czytaj w Aveciarzu...
Może więc czas samemu wziąć sprawy w swoje ręce?
WŁODKOWSKI! Masz mój głos! Niezależnie z jakiej listy!

REKLAMA

# ktoś z boku

29.09.2006 09:02

Historyka troche znam .I mam wątpliwości co do jego dokladności warsztatowych.Pracuje gdzie pracuje i niech bedzie tak dalej.Taki byłby z niego burmistrz jak z czegoś ..coś.Kierowanie urzedem wymaga glowy i umiejętności.Jeśli krzyczycie zmienić to na lepszych.To samo z Włodkowskim .Na razie sie naglasnia. Niech coś zrobi a nie eksponuje martyrologii.Kogo może ze sobą wziąść na współpracowników ? Oracza,Oszmiana,Avetki...Zastanówcie się!!!

# Komorowski

29.09.2006 14:37

Ostrowski,Smoczyński to ludzie wypaleni o bardzo słabych kwalifikacjach którzy potrafią sprawować władze tylko w oparciu o techniki niedawno ujawnione przez media na tzw.Taśmach prawdy.
Żonglerka stanowiskami ,nepotyzm, wykwalifikowany według obu panów to taki co donosi i jest swój ,wazne żeby był pokorny i stał w szeregu.Chyba czas na takich młotów dobiegł końca

# konkretny

30.09.2006 18:03

Ktoś z boku - czy z BOK-u?
No więc KOGO wziąĆ do Rady Dzielnicy? Nie podajesz alternatywy?

REKLAMA

# z boku

01.10.2006 16:26

Konkretny -musze Cię pochwalić.Pisząc ktoś z boku chciałem pokazać .ze po moich obserwacjach poczynań W.to on Mojżeszem nie bedzie dla Bialołeki.To także ....

# Włodkowski

01.10.2006 17:32

Uwaga! Ważne ogłoszenie! NIE ZAMIERZAM BYĆ MOJŻESZEM dla Białołęki. Nie mam aż tak długiej laski, no i brody, bowiem zarost usuwam codziennie (zwykle rano). Matko, czekam na pikantny komentarz... Podpowiem, abyś mogła wczuć się w klimat: usuwam przed porannym ogórkiem względnie grzybem! Maślakiem oczywiście!!!
No, ale co powiecie na nowe image: BARTŁOMIEJ JOZUEM BIAŁOŁĘKI? Tego jeszcze nie było, no nie?

# Włodkowski jeszcze raz

01.10.2006 17:34

Hej, a teraz tak poważnie, Drodzy Forumowicze. Kogo widzielibyście w Radzie? Pytam z ciekawości, bo na listach ogólna mizeria i moc ludzi z łapanek lub spadów z wysokiego Pałacu Miłościwie Panującego P.O. ... Wiemy wszyscy jak jest i jak było. No więc czas na konkretny. KTO?

REKLAMA

# zuzia

01.10.2006 18:39

Nie interesują mnie barwy- one sie tak szybko zmieniają (ktoś wchodzi z lewa wychodzi z gospodarności lub z PIs), znam z działalności kilkanascie osob w dzielnicy. Nie ze wszystkimi sie zgadzam, mam dopiero dwadziescia pare lat i nawet nie wiem czy te osoby chca kandydowac.
O to one: Arkadiusz Przybylski-znał się na opiece społecznej, Lidia Polit- radna której się chce, Jacek Kaznowski- ma doświadczenie w ochronie środowiska, Krzysztof Pelc- duuużo zrobił dla Choszczówki, Bartek Włodkowski- ma talent organizacyjny i mu się chce, Hanna Mierzejewska- ma doswiadczenie parlamentarne, moze być potrzebne, Krzysztof Madej - ma wiedze administracyjna i umie pisać, Paweł teresiak umiał w opozycji bronić swoich pogladów, Dariusz Ostrowski- umie organizowac ludzi, jest miły, Elżbieta Gensina -jedna z lepszych dyrektorek szkół, Jerzy Smoczyński- lider rolnikow Białołecki ma duuze doświadczenia z ktorego warto korzystac, nawet jeśli popełniał błedy, Piotr Kozłowski zna się na przyrodzie i umie onią walczyć, anna Woźniakowska -bardzo aktywna radna, Andrzej Opolski- ma wiedze i doświadczenie.

# spirytus i browar

01.10.2006 19:51

Zuzia - daj sobie na luzik. 90% ludzi jakich wywołaś to kompromitacja , nepotyzm i nieudolność. trzeba powiewu młodych i nowych ale " odbarwionych politycznie "
Chyba że to co piszesz to prowokacja - brawo.
Do rady bym nie chciał ludzi którzy są związani przedewszystkim z Ostrowskim team bo to syf i kołomyja i tych z gospodarności. Posłanka H.M. była operatywna ale tylko dlatego że miała dobre zaplecze i stołek parlamentarny - bo ruchu sąsiedzkiego było w niej mało. Kaznowski i Smoczyński - ech...szkoda gadać. Tak więc czas na nową krew...

# konkret

02.10.2006 09:53

Do spirytusa...: CZYLI...?

REKLAMA

# alkochol

02.10.2006 11:03

APOLITYCZNYCH -kochani albo tych mniej politycznych

# browarek

02.10.2006 19:27

Znajdźcie mi tu na Białołęce tych prawdziwych, niepolitycznych zaangażowanych w życie dzielnicy społeczników.
Trzeba ogromnej świecy aby ich dostrzec. Akiedy ich znajdziecie to obawiam się, że odmówią startu do wyborów.
Zbytnio bowiem cenią sobie swoją apolityczność i społecznikowskiwski zapał od bagna jakim niektórzy interauci nazywają radę dzielnicy.

# Konkretny

02.10.2006 19:47

Odpowiadam Browarkowi: Madej, Włodkowski, sporo może pewnie zdziałać przy dobrej atmosferze w radzie Filipowicz.

REKLAMA

# siekierka kurpiowska

02.10.2006 20:19

Browarku są na Białołęce społecznicy. Działają, ale zmagania z biurokracją i urzędnikami ich dobijają. Mój krajan ( też element napływowy- nie wystawia butów na korytarz- to informacja dla zagadki leśnej) działa w sporcie. Opowiada czasami o "drodze przez mękę" żeby załatwić boiska, halę sportową dla dzieciaków czy zorganizować turniej.

Popieram

03.10.2006 07:10

Myślę, że Bartek Włodkowski będzie dobrym radnym i życzę mu wygranej. Jego zapał i zaangażowanie społeczne bardzo będzie przydatne w nowej Radzie. Jednocześnie Bartkowi przyda się doświadczenie z najniższego poziomu samorządu i mam nadzieję, że co kadencję będzie szedł wyżej. Jedyne czego można się obawiać, by wspaniała działalność społeczna, samorządowa, a być może i polityczna nie przysłoniła mu spraw rodzinnych i osobistych. Pamiętaj o tym Bartku!
Andrzej Świtalski

# wyborca

03.10.2006 09:36

Oto nowe hasło wyborcze :
" Lepszy muzyk Włodkowski niż cwaniak Ostrowski "!!!

REKLAMA

# Benek

03.10.2006 19:57

Madej ,Włodkowski , Filipowicz.Ludzie ,czy wy macie choc troche pojęcia o pracy w samorzadzie.Madej postrzegany jest tak jak zasluguje z kotem lub z zoną na tle drzew.Jaki to polityk ?Co wniesie ? Nakrecony .Czy z niego bije jakaś rzeczowość.Czy on coś zrobił samodzielnie od początku do końca.Popytajcie się w jego radzie.Nakręcają się wspólnie z Włodkowskim.Troche rozumu.Filipowicz jest dobry na lub blisko boiska.Jego cechy i sposób samorealizacji tam pasuje .Tam w Urzędzie będzie sie męczyl aż uschnie.Natomiast jesli idzie o tych pierwszych to praca -tak mi się wydaje nie polega na gębowaniu.

# z rady

03.10.2006 20:11

Przez kilka lat wydawał Biuletyn. Niezłe pismo, choc papier kiepski.
Napisał parę ciekawych rzeczy, na tle obecnej rady to supermen. I chyba ma poczucie humoru, sadzac po zdjeciach.

# prostozmostu

04.10.2006 04:50

A JAKĄ MAMY ALTERNATYWĘ? ORACZYKI, OSTROWSKIE, WOŹNIAKOWSKIE I POLITKI NIEWIELE NAM JUŻ ZAOFERUJĄ. TRZEBA POSTAWIĆ NA LUDZI NOWYCH. JEŚLI SPRAWDZAJĄ SIE W DZIAŁĄNIU SPOŁECZNYM - DAJMY IM SZANSĘ!!! JA BĘDĘ ICH SZUKAŁ NA LISTACH I ZAGŁOSUJE

REKLAMA

# bączek

04.10.2006 09:32

Faktycznie .Co oni zrobili i jak ma się rodzaj wykonywanej pracy do odpowiedzialności w samorządzie.Biuletyn to forma jego warsztatu jako faceta który skończył historię.Nic więcej.

# Komorowski

04.10.2006 10:27

Czym wykazał się Smoczyński przez 12 lat,Ostrowski przez 4?
Niezrównoważony rozwój Białołęki.
Brak przedszkoli , nepotyzm w urzędzie ,Brak szkół- fatalna rejonizacja, fatalnie zarządzane jedyne liceum , łaczenie róznych instytucji w ramach jednej inwestycji .to nie jest głupota to dywersja ,zaniedbana infrastruktura bibliotek na które latami nie przekazywano pieniędzy ,brak fiilii BOK-u w zielonej cześci Białołęki.I wreszcie gdzie PIS i Gospodarnośc maja programy bo Plaforma taki program juz przedstawiła.Dlatego czas na zmiany

# ELKA

04.10.2006 20:56

Czyli wychodzi na to, że Włodkowski!

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA