REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

50-ta rocznica ślubu!

# Duśka

14.02.2003 09:08

Słuchajcie, pomocy. Czym można obdarować ciocię i wujka, którzy obchodzą 50-ta rocznicę ślubu????????????????????Zakładając, że wszystko mają po tych 50-ciu latach. No i ta różnica pokoleń. Jak nie przesadzić i jednocześnie sprawić przyjemnośc. Może macie jakieś pomysły albo już zaliczyliście taką imprezę . Proszę jedynie o poważne propozycje. Czasu mało!!! Duśka

# piorun

14.02.2003 12:02

Deska sosnowa

# martyna

14.02.2003 13:42

Co prawda nie na 50., ale 20. rocznicę ślubu kupiliśmy taki "bujak" do ogrodu, nie wiem jak to się formalnie nazywa, taka jakby ławeczka z materacami i daszkiem. Nie wiem czy w tym wypadku jest to możliwe, bo trzeba mieć ogród ewentualnie spory balkon. Jakbyś coś więcej napisała o nich to może by coś jeszcze mi przyszło do głowy.

REKLAMA

# Duśka

14.02.2003 18:17

Piorun! Strzeliłeś jak piorun w mietłę.
Martynko - odpada. Mieszkają w blokach, mają małe mieszkanie z lat 60-tych z balkonikiem typu koszyczek.
Ludzie ratujcie, dajcie jakiś pomysł. Duśka

# tygrys

14.02.2003 18:31

moze safari??

# lidka

14.02.2003 21:57

ładny, wazon na 50 róż i róże .

REKLAMA

# pola

14.02.2003 23:03

A ja tak zrobiłam dla babci i dziadka.. Wybłagałam ciocię aby podkradła dziadkom ich zdjęcie ślubne- stare było jaj świat i złej jakości- ale nic to.. Zaniosłam na Polną gdzie robią nadruki na koszulkach i zrobiłam im koszulki z ich zdjęciem ślubnym ( portrety) i napisem "40 lat minęło...." dziadek.. aż popłakał się ze wzruszenia..A tak poza głównym nurtem pytania to gratulacje dla cioci i wujka- ładny staż!!Pozdrawiam

# martyna

15.02.2003 11:08

Propozycja Poli jest bardzo w porządku, ja tak zrobiłam rodzicom na 25-lecie i koleżance na ostatnie dwudzieste. Myślałam jednak, że to fajny prezent dla młodszych, ale skoro dziadek Poli się popłakał...

# ania

15.02.2003 12:42

Jest też taka cukiernia gdzie na trocie robią jadalne zdjęcie. Wygląda to jak normalna fotografia, a z lukru jest jakiegos czy co. Najlepiej chyba wychodzą kolorowe zdjecia. Robiłysmy kolezace, aż żal było zjadać ale tort był taki smaczny...

REKLAMA

# martyna

16.02.2003 22:07

No i co w końcu kupiłaś?

# Duśka

16.02.2003 22:29

Srebrną cukiernicę. Duśka

Mandlesz

05.10.2015 02:58

Wejdź tu - https://www.fru.pl/tanie-loty/Ryanair-FR Nie sądzisz, że ucieszą się z takiego prezentu? W tym wieku powinni jeszcze zobaczyć trochę świata.

REKLAMA

marlena25

27.01.2016 19:48

Ja jestem zdania, że starsza osoba jednak powinna spędzić wakacje w kraju, bo pobyt za granicą to jednak inny klimat, nowe środowisko a co za tym idzie stres dla seniora co może odbić się na jego zdrowiu. Raczej samolot nie jest zbyt odpowiedni na taki wiek. Dlatego polecam polskie morze nad który mieści się ośrodek w którym są http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/wczasy-dla-seniora-nad-morzem/, warto zapoznać się z ich ofertą, zawsze można wysłać wnuczka aby był pomocny dziadkom, akurat są promocje bo i naszym dziadkom zrobiliśmy taki prezent.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe