Forum › Białołęka
50-ta rocznica ślubu!
# Duśka 14.02.2003 09:08 |
|
Słuchajcie, pomocy. Czym można obdarować ciocię i wujka, którzy obchodzą 50-ta rocznicę ślubu????????????????????Zakładając, że wszystko mają po tych 50-ciu latach. No i ta różnica pokoleń. Jak nie przesadzić i jednocześnie sprawić przyjemnośc. Może macie jakieś pomysły albo już zaliczyliście taką imprezę . Proszę jedynie o poważne propozycje. Czasu mało!!! Duśka
|
# piorun 14.02.2003 12:02 |
|
Deska sosnowa
|
# martyna 14.02.2003 13:42 |
|
Co prawda nie na 50., ale 20. rocznicę ślubu kupiliśmy taki "bujak" do ogrodu, nie wiem jak to się formalnie nazywa, taka jakby ławeczka z materacami i daszkiem. Nie wiem czy w tym wypadku jest to możliwe, bo trzeba mieć ogród ewentualnie spory balkon. Jakbyś coś więcej napisała o nich to może by coś jeszcze mi przyszło do głowy.
|
# Duśka 14.02.2003 18:17 |
|
Piorun! Strzeliłeś jak piorun w mietłę.
Martynko - odpada. Mieszkają w blokach, mają małe mieszkanie z lat 60-tych z balkonikiem typu koszyczek. Ludzie ratujcie, dajcie jakiś pomysł. Duśka |
# tygrys 14.02.2003 18:31 |
|
moze safari??
|
# lidka 14.02.2003 21:57 |
|
ładny, wazon na 50 róż i róże .
|
# pola 14.02.2003 23:03 |
|
A ja tak zrobiłam dla babci i dziadka.. Wybłagałam ciocię aby podkradła dziadkom ich zdjęcie ślubne- stare było jaj świat i złej jakości- ale nic to.. Zaniosłam na Polną gdzie robią nadruki na koszulkach i zrobiłam im koszulki z ich zdjęciem ślubnym ( portrety) i napisem "40 lat minęło...." dziadek.. aż popłakał się ze wzruszenia..A tak poza głównym nurtem pytania to gratulacje dla cioci i wujka- ładny staż!!Pozdrawiam
|
# martyna 15.02.2003 11:08 |
|
Propozycja Poli jest bardzo w porządku, ja tak zrobiłam rodzicom na 25-lecie i koleżance na ostatnie dwudzieste. Myślałam jednak, że to fajny prezent dla młodszych, ale skoro dziadek Poli się popłakał...
|
# ania 15.02.2003 12:42 |
|
Jest też taka cukiernia gdzie na trocie robią jadalne zdjęcie. Wygląda to jak normalna fotografia, a z lukru jest jakiegos czy co. Najlepiej chyba wychodzą kolorowe zdjecia. Robiłysmy kolezace, aż żal było zjadać ale tort był taki smaczny...
|
# martyna 16.02.2003 22:07 |
|
No i co w końcu kupiłaś?
|
# Duśka 16.02.2003 22:29 |
|
Srebrną cukiernicę. Duśka
|
Mandlesz 05.10.2015 02:58 |
|
Wejdź tu - https://www.fru.pl/tanie-loty/Ryanair-FR Nie sądzisz, że ucieszą się z takiego prezentu? W tym wieku powinni jeszcze zobaczyć trochę świata.
|
marlena25 27.01.2016 19:48 |
|
Ja jestem zdania, że starsza osoba jednak powinna spędzić wakacje w kraju, bo pobyt za granicą to jednak inny klimat, nowe środowisko a co za tym idzie stres dla seniora co może odbić się na jego zdrowiu. Raczej samolot nie jest zbyt odpowiedni na taki wiek. Dlatego polecam polskie morze nad który mieści się ośrodek w którym są http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/wczasy-dla-seniora-nad-morzem/, warto zapoznać się z ich ofertą, zawsze można wysłać wnuczka aby był pomocny dziadkom, akurat są promocje bo i naszym dziadkom zrobiliśmy taki prezent.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.