Forum › Bielany
# cześć 21.10.2020 12:16 |
|
Bloki mieszkalne niekoniecznie, przy trasie gdzie kilkadziesiąt może 100 tys aut na dobę 24 h to głośna okolica, ale czas najwyższy tą ruderę zastąpić czymś innym, może jakś uczelnia, biurowiec na wynajem?
|
# Aniaada667 21.10.2020 19:49 |
|
A ja uważam że ładne bloki zmienia okolice - w końcu z dala od cmentarza. Lokalizacja jest dobra. Byle ogrodzone i strzeżone. Bo teraz nawet przy Monarze potrafią nie grodzic - ciekawe jak dzieci mają się tam bawić- z narkomanami w tle.......... Dramat
|
# MarekB 22.10.2020 09:54 |
|
Mam nadzieje ze budynek kupi jakaś firma albo uczelnia...i ze pozostanie....projekt jest bardzo ciekawy tylko nie został ukończony...szkoda żeby staneły tu kolejne bloki....kolejne blokowisko przy trasie :(
|
# Rafał 24.10.2020 01:22 |
|
#Aniaada667 napisał(a) 21.10.2020 19:49 A ja uważam że ładne bloki zmienia okolice - w końcu z dala od cmentarza. Lokalizacja jest dobra. Byle ogrodzone i strzeżone. Bo teraz nawet przy Monarze potrafią nie grodzic - ciekawe jak dzieci mają się tam bawić- z narkomanami w tle.......... Dramat Tak, grodzone, najlepiej 5-metrowym płotem. Koniec z grodzonymi osiedlami. |
# Mirosław 25.10.2020 15:11 |
|
#Aniaada667 napisał(a) 21.10.2020 19:49 Oczywiście grodzenie osiedla jak na swojej wsi. To po co tu przyjechałaś?A ja uważam że ładne bloki zmienia okolice - w końcu z dala od cmentarza. Lokalizacja jest dobra. Byle ogrodzone i strzeżone. Bo teraz nawet przy Monarze potrafią nie grodzic - ciekawe jak dzieci mają się tam bawić- z narkomanami w tle.......... Dramat |
# wowko 28.10.2020 00:19 |
|
Jakoś wychowałem się na otwartych podwórkach, a nie ogrodzonych gettach, w "brudnych" piaskownicach , z drabinkami, huśtawkami, karuzelami na podwórku a nie na wydzielonych placykach zabaw
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.