Forum › Warszawa
09.04.2012 Lany Poniedziałek w Piątkach @ 55
Klub 55 06.04.2012 20:40 |
|
Lany Poniedziałek w Piątkach x Carypla Records
Diamond Events i Carypla Records zaprasza na ambitną imprezę w Lany Poniedziałek a jednocześnie na promocje nowego labelu "Carypla" w klubie 55! Carypla Records: Nowa ambitna na wysokim poziomie wytwórnia. Jest to label z muzyką przyszłości, będzie to najlepsza ambitna wytwórnia w Polsce. Staramy się wspierać młodych artystów z underground'owego podziemia. Tego wieczoru rozdamy Wam kilka promocyjnych gadżetów :) m.in. darmowe sety na cd + bonus tracki. Będzie filmik z imprezy :) Wodą Was lać nie będziemy ale za to zalejemy Was dobrymi brzmieniami deep house/tech house/techno/minimal a zadbają o to: ✖ Sucre d'Orge (Carypla Records, Betty Beat Records) ✖ S.Rendish (Carypla Records, Dance Lab Records) ✖ Deepelephant (Carypla Records, Flappers Records) ✖ Maestro Grin (H2O Club) ✖ Carlo Loco (WOW Parties) ✖ Shedar (Carypla Records) ✖ Dement Boucher aka Mixx&Matt (Carypla Records) ✖ Linia Basu |
# Rysiek 20.03.2020 13:20 |
|
Ja jeździłem do Niemiec za pośrednictwem WBD WeldingService GmbH. Agencja bardzo pomocna i z profesjonalnym podejściem. Nie tylko pomogli mi znalezc prace, ale też szybko uwinąc się z papierologią. Zorganizowali wyjazd, a potem tez pomogli z powrotem do kraju. Dla mnie to sprawdzona firma, i pewnie jeszcze kiedys skorzystam z jej uslug.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.