Forum › Warszawa
03,17,24.04.2012 Scena 55: Teatr @ 55
Klub 55 29.03.2012 21:42 |
|
Scena 55 w Klubie 55
oraz Projekt PROSCENIUM prezentuje Sławomir Mrożek "Kynolog w rozterce" 03, 17 i 24 kwietnia 2012 roku godz. 20.00 Warszawa, Klub 55 ul. Żurawia 32/34 (wejście od ul. Parkingowej) http://www.klub55.pl http://www.facebook.com/55.klub Bilety: przedsprzedaż 15 zł, w dniu spektaklu 20 zł Rezerwacja: 517 338 129 Sprzedaż w klubie od poniedziałku do soboty w godzinach 16.00 - 18.30 Sławomir Mrożek "KYNOLOG W ROZTERCE" komedia w "akcie" Krótka jednoaktówka autorstwa mistrza ciętego humoru polskiego dramatu Sławomira Mrożka, który w tej czterdziestominutowej sztuce zawarł kwintesencję swoich umiejętności sprawczych. Znakomity dialog, postacie zróżnicowane współgrające ze sobą w pikantny i nieobliczalny sposób i wreszcie humor, trafny, bez moralnych granic. "Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt Poniektórych? Czy tutaj? Czy wejść można?" Wizyta Nieznajomego gościa to dla Kynologa i Miłośniczki Ptaszków nie lada okazja i wyzwanie do przedstawienia swoich racji i bezlitosnego zmiażdżenia konkurencji. Problem jednak stanowi nie kryte uczucie Kynologa do swojej konkurentki. Więc miłość czy praca? Więc uczucie czy zamiłowanie? Więc psy czy ptaszki? Czy...? "Kynolog w rozterce" to pierwszy spektakl Projektu PROSCENIUM prezentowany w repertuarze pierwszego sezonu! Od premiery na Scenie "Łazienkowska" 20 stycznia 2012r. przez widownię przewinęło się kilkaset widzów każdorazowo podkreślając po wyjściu dobry humor i przyjemną interpretację dramatu. Od 3 kwietnia br. stałą sceną spektaklu będzie przestrzeń Klubu 55, Scena "55" w samym sercu Warszawy. reżyseria: Antoniusz Dietzius opracowanie dźwiękowe: Patryk Bartoszewski scenografia: Elżbieta Kossakowska realizacja techniczna spektaklu: Jakub Kapuściński-Bernatek obsada: Miłośniczka Ptaszków - Melania Kowalczyk Kynolog - Patryk Bartoszewski Nieznajomy - Antoniusz Dietzius Delegat - Łukasz Obłąk / Artur Zwierzchowski |
magnik89 28.11.2019 15:03 |
|
Ja Wam powiem szczerze, że nie wiem jak zagospodarować sobie wnętrze, dlatego skorzystałam z pomocy Iwony terczyńskiej z Terczyńska Design, po to, aby zrobiła mi piękny projekt wnętrz no i się nei zawiodłam, wyszło rewelacyjnie
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.