Nieoficjalna książka kucharska Hogwartu dla młodych czarownic i czarodziejów
| autor: | Alana Al-Hatlani |
| przekład: | Paweł Zatorski |
| wydawnictwo: | Emotikon |
| wydanie: | pierwsze, Kraków |
| data: | 17 maja 2023 |
| forma: | książka, okładka twarda |
| wymiary: | 165 × 220 mm |
| liczba stron: | 128 |
| ISBN: | 978-83-2409357-1 |
Inne formy i wydania
| książka, okładka twarda, pierwsze | 2023.05.17 |
| e-book (pdf), pierwsze | 2023.06.29 |
Nieoficjalna książka kucharska Hogwartu. 50 magicznie prostych i zaczarowanych receptur dla młodych czarownic i czarodziejów.
Młody czarodzieju i młoda czarownico!
Chcesz spróbować ulubionych przysmaków Harry'ego Pottera? Warzyć eliksiry? Piec czarodziejskie ciasteczka? Urządzić przyjęcie jak z Hogwartu?
Poznaj 50 czarodziejskich przepisów na pyszne dania ze świata magii: musy-świstusy, paszteciki dyniowe, ciasteczka kociołkowe, pizzę mugolską, czekoladowe żaby czy kanapki z Wielkiej Sali.
Czarodziejskie potrawy może przyrządzić każdy! Łatwe instrukcje krok po kroku i kolorowe zdjęcia sprawią, że może nawet nie będziesz potrzebować pomocy różdżki ani mugoli... to znaczy rodziców!
Na sąsiedniej półce
-
nowość[ książka ]Zaczarowany Świat Sary. Testy, challenge i lifehackiSara Żyracka, Julia Żyracka
-
nowość[ książka, e-book ]Heraklia Płaro i Arnold Lupę. Wyższa szkoła detektywówMax Czornyj
-
nowość[ książka ]Markerki. Miasto Kawaiipraca zbiorowa
-
nowość[ książka ]Elf do zadań specjalnych 2Katarzyna Wierzbicka
-
nowość[ książka ]Młodzi przyrodnicy. Ptakipraca zbiorowa
-
nowość[ książka ]Eryk zdobywca światów. Podłoga to lawaPiotr Borlik
-
nowość[ książka ]Starminster. Podniebne miastoMegan Hopkins
-
nowość[ książka, e-book ]Diabolika. Diabolika. Tom 1S.J. Kincaid
-
nowość[ książka ]Inkbound. Metty Jones i tatuaż z czaszkąPhilippa Leathley
-
nowość[ książka, e-book ]Profesor D przejmuje kontrolęDan Ariely
-
nowość[ książka ]Skąd przyszedł kot?Dorota Sumińska
-
nowość[ książka ]Emi i Tajny Klub Superdziewczyn. List w butelce. Tom 8Agnieszka Mielech









































