Forum › Bemowo
# Babunia 21.07.2015 09:45 |
|
Won jóźwik !!!
|
# lideksynubeka 21.07.2015 10:01 |
|
Jóźwik,wracaj do rodzinnych Chlewisk,skąd pochodzi aktualna,nieznająca angielskiego gwiazda PO.Ta,co to snuje się po peronach dworców i zaczepia spokojnych ludzi
|
# darq 21.07.2015 11:42 |
|
Autor artykułu ma jakieś dziwaczne skrzywienie: lewicowcami nazywa ludzi, którzy w dzisiejszej Polsce nie mogliby głosić swoich poglądów, bo są zakazane na równi z nazizmem. Którzy w wojnie polsko-bolszewickiej opowiedzieli się za bolszewikami. Prawdziwi lewicowcy powinni się obrazić za wrzucenie ich do jednego wora z takimi indywiduami.
|
# Bemowiak 21.07.2015 18:56 |
|
Lideksynubeka wyp.... na pole z naszego pięknego miasta. Pisuary akurat znaja jezyki z jareczkiem na czele buhaahah .Dno !
|
# chcą mi zdekomunizować ulicę 21.07.2015 19:11 |
|
Bezczelność pisowskich radnych sięga zenitu! Nie tylko nie konsultują swoich pomysłów z mieszkańcami tych ulic, ale ostentacyjnie pokazują lekceważenie wobec sprzeciwu mieszkańców. I to jest upodmiotowienie społeczeństwa!
|
# raffo 22.07.2015 00:22 |
|
Nostalgia za komuna mnie wyjatkowo wkurza, a takie artykuly probujace wywolac swiete oburzenie sa w moim odczuciu zalosne. Na mnie nie dziala.
|
# robson82 23.07.2015 23:11 |
|
dosyć tego... jeśli Pisiory są takie mądre to niech płacą za koszty wymiany dowodów, aktów notarialnych i wielu innych dokumentów które należy wymienić....... złodzieje gorsi od PO
|
# Gerard 24.07.2015 06:44 |
|
Tak, to jest najbardziej oczekiwana zmiana na Bemowie.Nie chcemy równych chodników,nowych szkół,przedszkoli,sensownej zieleni tylko nowych tabliczek MSI.Pani Olga Johan jest z Nowego Bemowa-czy ona nie widzi tego syfu wzdłuż Powstańców Śląskich?
|
# copyleftist 25.07.2015 08:26 |
|
Kędzierski ---
Był początek lat 80. Kiedy wprowadzałem się na Bemowo, do domu na ul. Kędzierskiego, zapytałem w urzędzie dzielnicy, kto to taki, ten patron ulicy. Pani odpowiedziała: to nasz chłopak z czerwonej Woli, był zastępcą członka KC. |
copyleftist 25.07.2015 08:29 |
|
Kędzierski ---
Był początek lat 80. Kiedy wprowadzałem się na Bemowo, do domu na ul. Kędzierskiego, zapytałem w urzędzie dzielnicy, kto to taki, ten patron ulicy. Pani odpowiedziała: to nasz chłopak z czerwonej Woli, był zastępcą członka KC. |
# zorro 12.09.2017 15:14 |
|
Chamy z ruskich ziem, jak wam się podobają zbrodniarze,to wieszajcie sobie ich portrety ale w domu. Won ubeckie mieszańce. Wszystkie komuchy pracowały w biurze .w tył głowy strzelali krasnale.
|
# prawy i sprawiedliwy 24.05.2019 16:05 |
|
Precz z komuną!
|
# Wiosenka 24.05.2019 21:27 |
|
Każdy ksiądz pedofil powinien siedzieć w więzieniu, a nie na parafii! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.